Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Πολλά συγχαρητήρια για την τόσο βοηθητική στήλη σας! Ονομάζομαι Βίβιαν, είμαι 47 ετών με ύψος 1.68 και 62 κιλά. θα γίνω νονά και η βάπτιση είναι τέλη Μαΐου στις 11 ώρα το πρωί. Το φόρεμα που θα φορέσω είναι το παρακάτω (να μη δημοσιευθεί).  Θα  ήθελα να ρωτήσω με τί παπούτσια και τι αξεσουάρ να το συνοδεύσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Βίβιαν.

Απάντηση

Βίβιαν, το φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο και μου αρέσει το cut out σχέδιο στα πλαϊνά σημεία του. Επειδή είναι λευκό με λίγα μεταλλικά στοιχεία θα πρότεινα να το συνδυάσεις με nude ή λευκά πέδιλα και σε αξεσουάρ ένα μεταλλικό clutch και ασημένιους κρίκους σε medium size.

Ερώτηση 2

Γεια σας, θέλω να αγοράσω για αυτή την περίοδο που δεν κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο ένα top για όλες τις ώρες. Να μπορώ να το φοράω παντού. Τι  μου προτείνεις;

Aπάντηση

Φίλη μου το top πασπαρτού για τώρα είναι σίγουρα η μαρινιέρα. Πάει με όλα. Με τζιν με φούστες με υφασμάτινα παντελόνια με κουστούμια με μάξι τζιν φούστες. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το γραφείο μέχρι το… ποτό!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Eρώτηση 3

Eχω ένα ζευγάρι κόκκινες μπαλαρίνες, είναι και φέτος στην μόδα μπορώ να τις συνδυάσω με λευκό τζιν και σακάκι γκρι στην δουλειά μου;

Απάντηση.

Οι μπαλαρίνες είναι ένα κλασικό παπούτσι στην γυναικεία γκαρνταρόμπα αλλά φέτος είναι και πολύ μεγάλη τάση. Θα τις συνδυάσεις με το τζιν σου λοιπόν και το σακάκι σου σε τέλειο office στιλ και θα τις χαρείς και αυτή την σεζόν.

Getty Images

Eρώτηση 4

Έχω να πάω σε μία βάφτιση αρχές Μαΐου και δεν ξέρω καθόλου τι να βάλω. Σκέφτομαι να μην επιλέξω φόρεμα διότι όλες θα φοράνε φόρεμα και αναρωτιέμαι αν είναι ok να πάω με κουστούμι  σε μπεζ χρώμα συνδυασμένο με φλοράλ πουκάμισο και λευκές γόβες.

Απάντηση

Και πολύ καλά θα κάνεις! Από μένα είναι ναι. Θα έχεις ένα διαφορετικό σύνολο που θα είναι σοφιστικέ και θα κάνει την διαφορά.

Ερώτηση 5

Θέλω να μάθω αν φέτος είναι τάση τα μάξι floral φορέματα. Έχω πολλά στην ντουλάπα μου και θέλω να το βάλω και αυτή την σεζόν.

Απάντηση

Φέτος το μάξι σαν μήκος είναι τεράστια τάση και τα floral επίσης. ΄Αρα τα φορέματα σου είναι στα trends και αυτή την σεζόν και μπορείς να τα φοράς από αύριο κιόλας με sneakers και denim jacket.

Ερώτηση 6

Με ένα τζιν σε ανοιχτό μπλε μπορώ να συνδυάσω ασημένιες γόβες σε έξοδο για ποτό;

Aπάντηση

Ναι μπορείς να τις συνδυάσεις απλά ολοκλήρωσε το σύνολο σου με minmal top πχ ένα λευκό t-shirt για πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.

 

And More