Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ο καιρός φτιάχνει, η διάθεση ανεβαίνει, η άνοιξη είναι εδώ. Τώρα τα ανοιξιάτικα σύνολα  παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα ρούχα που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Οι συμβουλές σας είναι υπέροχες! Θα χρειαστώ την γνώμη σας για έναν γάμο που πρέπει να παραστώ. Ο γάμος είναι αρχές Ιουνίου και θα είναι σε κάποιο ανοιχτό χώρο/κτήμα. Δεν έχω ιδέα τι να φορέσω. Κοιτάω τη ντουλάπα μου και δεν βρίσκω κάτι, καθώς δεν ξέρω πως θα είναι ο καιρός ως τότε. Τι θα μου προτείνατε; Είμαι ανοιχτή είτε για κάποιο φόρεμα είτε για παντελόνα (όπως επίσης και με τι θα μπορούσαν να συνδυαστούν).

Απάντηση

Φίλη πολύ καλά τόνισες το θέμα του καιρού διότι αυτό θα κρίνει και το τελικό σου outfit. Eνα φόρεμα σίγουρα είναι τέλεια λυση με χρώματα και στιλ που σου ταιριάζουν, αλλά αν κάνει κρύο μπορείς να βάλεις ένα παντελόνι με ένα πουκάμισο και σακάκι. Αν θες μπορείς να δοκιμάζεις κάποια outfit να στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Ερώτηση 2

Γεια σας, θα ήθελα να φορέσω αυτό το φόρεμα στην ορκωμοσία μου και θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι παπούτσι μπορεί να φορεθεί; Σκεφτόμουν ίσως ένα μαύρο ή nude πέδιλο με μεσαίο ύψος τακουνιού. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας!! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Aπάντηση

Πολύ ωραίο φόρεμα και πολύ σωστή η σκέψη για πέδιλα με medium τακούνι διότι το μήκος του φορέματος ταιριάζει με πιο χαλαρά πεδιλα. Θα σου πρότεινα τα nude διότι θα συνδυαστούν τέλεια με το floral μοτίβο του φορέματος και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!

Ερώτηση 3

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω αυτό το μακρύ φόρεμα της φωτογραφίας.Ερώτηση 1η: Μπορώ να το βάλω σε ένα γάμο που είμαι καλεσμένη, ο γάμος είναι σε 10 μέρες στην Αθήνα 7 το απόγευμα και η δεξίωση σε κεντρικό παραλιακό μαγαζί.Ερώτηση 2η: με τι παπούτσι θα ταίριαζε; Τι χρώμα; Και τι τσάντα; Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Απάντηση

Eννοείτε και μπορείς να το βάλεις σε γάμο και είναι και ιδιαίτερο σχέδιο πέρα από τα συνηθισμένα. Επειδή το ύφος του έχει ένα tribal ύφος θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι πέδιλα καφέ με τετράγωνο τακούνι και ένα clutch στα χρώματα του υφάσματος.

@pinterest

Ερώτηση 4

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση στις 16/04. Aγόρασα αυτό το φόρεμα σε πράσινο χρώμα, με τι παπούτσι να το συνδυάσω, σχέδιο και χρώμα; Όχι ψηλό τακούνι γιατί θα υπάρχει γκαζόν στο event που θα το βάλω.

Aπάντηση

Θα συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι wedges, έτσι θα αποφύγεις το τακούνι λόγω γκαζόν αλλά θα έχεις και λίγο extra ύφος για να δείξει ακόμη πιο ωραίο το look σου.

Ερώτηση 5

Καλημέρα τα λίνα παντελόνια το καλοκαίρι με βολεύουν πολύ, με ποιες ποιότητες σε μπλουζάκια ταιριάζουν;

Aπάντηση

Το λινά παντελόνια είναι τέλεια για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, δείχνουν όμορφα με ίδιο ύφους υφάσματα όπως βαμβακερά και συνδυάζοτναι τέλεια με t- shirt ή πουκάμισα σε casual ύφος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Ερώτηση 6

Καλησπέρα! Θα είμαι νονα αρχές Ιουνίου και αγόρασα το φόρεμα που θα σας επισυνάψω. Με τι γόβες και τι αξεσουάρ να το συνδυάσω; Επίσης επειδή είμαι αδύνατη χρειάζεται και μια ζώνη; Τι θα μου προτείνατε; Παρακαλώ μην βάζετε τη φωτογραφία και ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

Απάντηση

To φόρεμα σου είναι υπέροχο. Η ζώνη δεν είναι σωστό αξεσουάρ σε αυτό το στιλ, διότι θα αλλάξει το ύφος του.Επίσης σαν νονά θα έχεις πολλές κινήσεις με αποτέλεσμα η ζώνη να αλλάζει θέση και να δημιουργεί μία άστατη εικόνα. Το φοράς με ένα ζευγάρι λευκά minimal πέδιλα χωρίς κοσμήματα εφόσον έχει όλο αυτό το σχέδιομε  broderic και βολάν, και θα είσαι τέλεια!

And More