Εσύ ρωτάς εμείς απαντάμε!

Έχεις απορίες για το προσωπικό σου στιλ; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα σου απαντήσει

Φθινόπωρο, καιρός για αλλαγή, για ανανέωση, για νέα ρούχα και αξεσουάρ! Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι ή έχεις ήδη και δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, αν πάλι σκέφτεσαι πως θα φορέσεις σωστά τα περσινά σου μαζί με τα φετινά, αν γενικά έχεις απορίες τότε αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου στήλη!

Ό,τι απορία και να έχεις, στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας , έχω ένα ζευγάρι μπότες με ύφασμα τζιν σκούρο και τετράγωνη μύτη, μπορώ να τις συνδυάσω με κάτι ή δεν είναι τάση φέτος;

Απάντηση

Φίλη μου κράτησε τις μπότες αυτές στην ντουλάπα σου και επένδυσε φέτος σε ένα ζευγάρι με τετράγωνη μύτη σωστά αλλά δερμάτινες που αγκαλιάζουν το πόδι ή μέχρι την γάμπα με χαμηλό τακούνι για καθημερινές εμφανίσεις. Δες ολες τις τάσεις στο αφιέρωμα μου για τα παπούτσια της νέας σεζόν.

Splash/ Chanel show

 
Ερώτηση 2
 
Μπορείτε να μου πείτε αν ταιριάζει το φόρεμα με την τσάντα που σας στέλνω;Tο φόρεμα είναι σατέν, η τσάντα υφασμάτινη, θα φορέσω γόβες nude, στην βάφτιση του γιου μου τον Οκτώβριο.
 
 
Απάντηση
 
Βεβαίως και ταιριάζουν και είναι μία πολύ στιλάτη εμφάνιση, θα εντυπωσιάσεις και θα βγεις και πολύ ωραίες φωτογραφίες.
 
Ερώτηση 3
 
Καλησπέρα σας το μεταξωτό φόρεμα που αλλού μπορώ να το φορέσω εκτός από γάμο;
 
Απάντηση
 
Το μεταξωτό φόρεμα μπορείς να το χαρείς σε πολλές περιστάσεις, προυποθεση να μην είναι maxi αλλά σε midi γραμμή. Θα το φορέσεις άνετα στο γραφείο, για ποτό με τις φίλες σου ή σε έξοδο με το αγόρι σου.
 
Ερώτηση 4
 
Γεια σας έχω ένα φούξια χειμωνιάτικο παντελόνι και θέλω να μου πείτε εκτός από ασπρόμαυρο τι άλλο μπορώ να βάλω σε top;
 
 
Απάντηση
 
Το παντελόνι αυτό θα δώσει χρώμα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Φόρεσε το με λευκό άνετα αλλά και με χακί ή κόκκινο για πιο stylish looks.
 
 
 
Ερώτηση 5
 
Θέλω να πάρω ένα leopard κουστούμι αλλά δεν ξέρω πως να είναι και τι ύφος να έχει ώστε να το φοράω ακόμη και στο γραφείο.
 
Απάντηση
 
Φίλη μου σε πρώτη φαση φρόντισε να έχει μία καλή αποχρωση το leopard να έχει καλό πατρόν το κουστουμι σου και να μην δείχνει φθηνό αλλά να στέκεται άψογα πάνω σου. Μία πολυ καλή επιλογή είναι αυτή που έκανε η Bίκυ Καγιά λίγες μέρες πριν στην πρεμιέρα του GNTM.
 
Eρώτηση 6
 
Γειά σας και καλή σεζόν, θέλω να πάρω μία δερμάτινη βερμούδα, είναι τάση φέτος να επενδύσω;
 
Απάντηση
 
Φίλη μου και βέβαια να πάρεις μία δερμάτινη βερμούδα είναι μεγάλη τάση και θα την χαρείς πάρα πολύ. Σύντομα θα κάνω και ένα αφιέρωμα με street style εμφανίσεις που έχουν την βερμούδα σαν βασικό κομμάτι. Επένδυσε σε μύά μαύρη μέχρι το γόνατο και κάνε τα πιο στιλάτα city looks.
 
 
Ερώτηση 7
 
Μπορώ να φορέσω ένα mini φορεμα με zebra prints και γόβες σε έξοδο μου;
 
Aπάντηση
 
Φίλη μου το zebra print κάνει δυναμικό comeback και μου αρέσει πολύ σε φόρεμα, απλά θα το συνδύαζα sneakers, με mules ή πέδιλα που έχουν τετράγωνη μύτη για πιο fresh look.
 
 
 
 
 

Ετικέτες

And More