Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Πλησιάζουμε στο Καλοκαίρι, ο καιρός έφτιαξε, κάνει πλέον ζέστη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε γάμο 30 Ιουλίου. Ο γάμος είναι απόγευμα στην πόλη. Μπορώ να φορέσω λευκό σεμιζιέ φόρεμα;

Aπάντηση

Γεια σου, βεβαίως και μπορείς να φορέσει ένα σεμιζιέ φόρεμα σε απογευματινό γάμο είναι κομψό και στιλάτο. Μπορείς να του δώσεις και extra λάμψη συνδυάζοντας το με χρυσά αξεσουάρ, κοσμήματα πέδιλα και ένα clutch.

Eρώτηση 2

Κυρία Σούζα καλό Καλοκαίρι, έχω πάλι μία ερώτηση για εσάς. Είμαι 65 ετών αλλά δεν ντύνομαι συντηρητικά, τα φορέματα με cut outs στην κοιλιά ή στην πλάτη είναι κομψά να φορεθούν στην ηλικία μου;

 Aπάντηση

 Καλό Καλοκαίρι και σε εσάς. Τα φορέματα με cut outs είναι μεγάλη τάση και μπορείτε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο που θα σας ταιριάζει χωρίς να είναι άκομψο. Ιδανικά διαλέξτε ένα με άνοιγμα στην πλάτη για πιο safe αποτέλεσμα ή με μικρά cut outs στα πλαινά του ρούχου ώστε να αποφύγετε την κοιλιά που είναι δύσκολο σημείο!

Ερώτηση 3

Καλημέρα!Είμαι 58 ετών.Τον Οκτώβριο βαφτίζεται η εγγονή μου και δεν ξέρω τι να φορέσω! Έχω ύψος 1.62 και βάρος 56 κιλά, λατρεύω τα μακριά αέρινα φορέματα, τις μακριές φούστες και τις  ψηλόμεσες φαρδιές παντελόνες, γενικά καθετί απλό  κομψό και σίκ και ανάλογο με την ηλικία μου βέβαια,  λατρεύω επίσης τα φλάτ παπούτσια δεν θέλω με τίποτα
τακούνια! Τι μου προτείνετε;
Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για την στήλη σας!!!

Απάντηση

Καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Όλα όσα λατρεύεται είναι τέλεια και για την περίσταση της βάφτισης. Τα φορέματα οι φούστες και οι παντελόνες αποτελούν κομμάτια κλειδιά για τέτοιες εμφανίσεις και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι. Προτείνω εφόσον η βάφτιση είναι Οκτώβριο να περιμένετε μέχρι Σεπτέμβριο που έρχονται τα νέα σχέδια και χρώματα στα καταστήματα και να δείτε τότε τι θα βάλετε. Δοκιμάστε κάποια και αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σας βοηθήσω και πιο συγκεκριμένα!

Ερώτηση 4

Γεια σας έχω αυτό το φόρεμα και θέλω να το φορέσω σε γάμο σε λίγες μέρες. Μπορείτε να μου πείτε τι αξεσουάρ μπορώ να βάλω (σκουλαρίκια κτλ) και τι χτένισμα πηγαίνει;Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον ώμο.Ευχαριστώ!

Απάντηση

 Το φόρεμα σου είναι τέλειο για γάμο αυτή την περίοδο. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις χρυσά σκουλαρίκια για να δώσεις λάμψη να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς και να συνδυάσεις το φόρεμα με metallic πέδιλα σε χρυσό χρώμα και ένα μαύρο clutch!

Eρώτηση 5

Καλό απόγευμα, είμαι στην φάση που θέλω να αγοράσω ενα καινούργιο μαγιό και δεν ξέρω από που να το πιάσω. Τι φοράμε φέτος σε σχέδια και χρώματα; Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μου θα δεις το αφιέρωμα που έκανα λίγες μέρες πριν στα μαγιό της σεζόν και θα αποφασίσεις με τι σχέδιο θα εμφανιστείς φέτος. Τα trends είναι πολλά και καλύπτουν όλα τα γούστα. Νομίζω ότι θα βρεις και το δικό σου αγαπημένο.

 

And More