Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

To καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά και γυρνάμε στην πόλη, στην καθημερινότητα, με μία νέα εποχή, το Φθινόπωρο μπροστά μας. Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Πάνε τα καλοκαιρινά αέρινα σύνολα και την θέση τους παίρνουν τα πιο autumn looks.Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας! 1η Οκτωβρίου έχω γάμο και επέλεξα ασημί φόρεμα και ασημί παπούτσια. Σε τσάντα πιστεύετε πάλι να κινηθώ σε ασημί; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου η μονοχρωμία είναι μεγάλη τάση και αν θες να κάνεις ένα τέτοιο σύνολο από εμένα είναι ναι. Βεβαίως και η μαύρη τσάντα είναι safe chic επιλογή έτσι μπορείς να αποφασίσεις τελικά τι σου αρέσει περισσότερο.Σε πανωφόρι με αυτό το σύνολο και αυτή την εποχή σου προτείνω ένα ωραίο σακάκι ριγμένο στους ώμους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ερώτηση 2

Χαίρετε! Έχω αγοράσει για τον γάμο της κόρης μου ένα φόρεμα μάξι σε γκρι ανοιχτό η φούστα, και το κορσάζ με επένδυση από τούλι με ασημί σχέδιο απλικέ. Τί χρώμα παπούτσια και τσαντάκι μου προτείνετε!

Απάντηση

Πολύ ωραίο το φόρεμα σας από την περιγραφή!Θα σας πρότεινα να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με ασημένια πέδιλα και μαύρο clutch!Έτσι να δημιουργήσετε ένα κομψό σύνολο χωρίς υπερβολές όπως πρέπει για την περίσταση.

Ερώτηση 3

Καλό φθινόπωρο! Αρχές Οκτωβρίου  έχω γάμο. Αγόρασα ένα μάξι κόκκινο φόρεμα  με χοντρή  τιράντα.Ίσια γραμμή. Σκέφτομαι  να βάλω αξεσουάρ ροζ πούδρα .Αν έχει  δροσιά  τι να φορέσω από πάνω;

Απάντηση

Πολύ ωραίος και stylish ο συνδυασμός με το ροζ της πούδρας. Σε πανωφόρι εγώ θα έβαζα ένα μπεζ σακάκι στους ώμους διότι εκείνη την περίοδο δεν μπορείς να βάλεις και κάτι πιο βαρύ ενώ με το σύνολο σου αυτό το πανωφόρι είναι ότι πρέπει.

Ερώτηση 4

Γεια σου Σοφία! Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι μπότες και δεν ξέρω τι στιλ να πάρω.Έχω μέχρι το γόνατο και χαμηλά μποτάκια. Να πάρω over the knee είναι φέτος τάση;

Aπάντηση

Λοιπόν η φετινή μεγάλη τάση είναι οι high boots, δηλαδή φαρδιές άνετες δερμάτινες και πάνω από το γόνατο. Δες το σχετικό αφιέρωμα μου.

Προτείνω να αγοράσεις λοιπόν ένα ζευγάρι τέτοιες εφόσον δεν έχεις και να τις εντάξεις σε όλα τα look σου. Με casual style όχι μόνο με night out, διότι έτσι φοριούνται φέτος!

Coureges/Bottega Veneta/Isabel Marant

Ερώτηση 5

Καλημέρα, έχω βρει ένα παλιό πλεκτό κόκκινο φόρεμα μακρύ και δεν ξέρω πως να το συνδυάσω.Είναι χειμερινό!

Απάντηση

Φίλη μου το κόκκινο και τα πλεκτά είναι μεγάλη τάση αυτή την σεζόν! Θα σου πρότεινα να το φορέσεις με μπότες μέχρι το γόνατο  σε τέλειο στιλ!

And More