Φθινόπωρο – Χειμώνας ’22/’23: Οι τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (Part 2)

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στις τάσεις της νέας σεζόν με το δεύτερο μέρος. Τα new trends είναι εδώ για να τα μελετήσεις και να αποφασίσεις με τι νέο θα εμπλουτίσεις το στιλ σου αυτόν τον χειμώνα. Τι σου ταιριάζει, τι θα σε ανανεώσει και σε τι θέλεις να επενδύσεις τελικά. Δες και το δεύτερο αφιέρωμα και μετά κάνε σιγά σιγά τις πρώτες wish list για το τέλειο χειμερινό στιλ.

Φωτογραφίες Getty Images

Ηigh boots

Courrèges/Bottega Veneta/Isabel Marant

Δυναμικές και σέξι οι φετινές μπότες είναι πάνω από το γόνατο και συνδυάζονται σε τέλεια city look. Κορυφαία πρόταση η Bottega Veneta εκδοχή με shirt dress, αλλά και οι street style εκδοχές της Isabel Marant με jacket. Δερμάτινες, σε μαύρο κυρίως χρώμα, κυριάρχησαν στα runway και σίγουρα θα κατακλύσουν το Instagram αυτήν τη σεζόν. Θα τις τολμήσεις;

Big coat

Stella McCartney/Coperni/Saint Laurent

Oι μεγάλοι οίκοι εγκαταλείπουν τη φυσική γούνα ακολουθώντας την παγκόσμια στροφή για “ηθική μόδα” και πλέον ανταγωνίζονται στη δημιουργικότητα για να φτιάξουν την τέλεια ψεύτικη γούνα. Το σύνθημα για φέτος είναι όγκος και γήινες αποχρώσεις!

Μωβ

Bottega Veneta/Stella McCartney/Chanel

 Η Pantone το προέβλεψε: Το μωβ θα είναι το χρώμα της χρονιάς. Και οι Stella McCartney, Bottega Veneta και Chanel συμφώνησαν απόλυτα! Δίνει μία παιχνιδιάρικη διάσταση, ενώ δεν απέχει πολύ από το κυρίαρχο ροζ και το Barbie style που έχει κατακτήσει τα street style.

Micro φούστες

Μίνι, micro, x-small ,δεν έχει σημασία η λέξη αρκεί να είναι πολύ είναι κοντή! Η φούστα φέτος αποκαλύπτει τα πόδια ενώ μοιάζει σαν μία μεγάλη ζώνη, κάνοντας το χειμερινό στιλ πολύ τολμηρό!

Catsuits

Coperni/Dior/Nensi Dojaka

Ξέχασε το στενό μαύρο φόρεμα διότι φέτος την παράσταση κλέβει η στενή μαύρη ολόσωμη φόρμα. Τη συναντάμε ανανεωμένη με νέα υλικά, πιο sporty ύφος, χωρίς όμως να χάνει τη θηλυκότητα  που την κάνει κομμάτι too sexy!

Koυκούλες

Max Mara/Raf Simons/Altazurra

Μυστήριο και coolness, δύο στοιχεία που είδαμε στα catwalks με τα μοντέλα να φοράνε κουκούλες και να δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό στιλ. Πρακτικές αλλά και στιλάτες, οι κουκούλες θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό σου look εύκολα !

 

 

Read More

And More