Site icon TLIFE

Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Q&A

Το Φθινόπωρο είναι εδώ! Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Πάνε τα καλοκαιρινά αέρινα σύνολα και την θέση τους παίρνουν τα πιο autumn looks. Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Είμαι καλεσμένη σε γάμο περίπου στα τέλη του Οκτώβρη. Έχω αγοράσει το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με τα παπούτσια, την τσάντα και τα μαλλιά που θα επιλέξω. Είμαι 1,75 και ξανθιά με μακριά μαλλιά μέχρι το ύψος του στήθους περίπου.

Aπάντηση

To φόρεμα σου είναι πολύ ιδιαίτερο μου αρέσει πολύ. Θα μου άρεσε με πολύ minimal πέδιλα σε ασημένιο ή μαύρο χρώμα. Σε τσάντα ένα μικρό μαλακό clutchσε μαύρο χρώμα. Mαλλία ίσια σίγουρα και ίσως τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά διότι το φόρεμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Eρώτηση 2

Μπράβο για την στήλη σας, μας βοηθάει πολύ. Έχω ένα γάμο τον Οκτώβριο και δεν ξέρω αν μπορώ να φορέσω πέδιλα. Το φόρεμα είναι μαύρο, στενό, μίντι. Είμαι 43 ετών, έχω μεσογειακό σωματότυπο και 1,75 ύψος. Να βάλω μαύρη γόβα λουστρίνι, ψηλή, μπλε γόβα λουστρίνι πιο χαμηλή, ή πέδιλο ψηλό; Φοβάμαι γιατί είναι φθινόπωρο. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας η πιο safe επιλογή είναι η μαύρη λουστρίνι γόβα σου, αλλά αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να βάλεις τα πέδιλα. Δεν πειράζει που είναι φθινόπωρο, αφού τα μαύρα πέδιλα είναι πάντα in style!

Ερώτηση 3

Γεια σου Σοφία, θα ήθελα την γνώμη σου για μία γαλάζιο φούστα που έχω και αναρωτιέμαι αν τώρα μπορώ να την συνδυάσω. Είναι midi σε καμπαρντινέ ύφασμα.

Απάντηση

Το γαλάζιο αν συνδυαστεί με neutral αποχρώσεις γίνεται πολύ κομψή χρωματική επιλογή ακόμη και το φθινόπωρο. Θα σου πρότεινα να φορέσεις την φούστα σου με μπεζ πλεκτό και μαύρες μπότες δίνοντας της ένα πιο fall look.

Ερώτηση 4
Γειά σας κορίτσια, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι της μόδας φέτος οι cowboy boots. Εχω ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και θα ήθελα να το φορέσω . Αν μπορείτε στείλτε μου και φωτό με συνδυασμούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Angy

Απάντηση
Φίλη μας οι cowboy boots είναι η απόλυτη τάση για φέτος!Δες και το σχετικό αφιέρωμα που έκανα και πάρε ιδέες για το πως θα τις φορέσεις.

Ερώτηση 5

Καλό απόγευμα!Κάνω ξεκαθάρισμα ντουλάπας, μετακομίζω αρα δωρίζω ή πετάω ό,τι δεν είναι πλέον για εμένα! Έχω λοιπόν κάτι γόβες με φιάπα, peep toe, μπεζ με λίγο μαύρο και λουράκι. Αλλού διαβάζω πως είναι τοπ μόδα street style και αλλού πως είναι άκομψες και ξεπερασμένες! Τι λέτε; Είμαι 30 και όχι 20 που ο,τι κι αν βάλεις συγχωρείται!

Απάντηση

Φίλη μου εφόσον είσαι σε τέτοια διάθεση απαλλαγής από πράγματα που δεν φοράς αρκετά, καλό θα ήταν να αποχωριστείς και τα παπούτσια που μας περιγράφεις και να κάνεις χώρο για ένα νέο ζευγάρι, που θα σε ανανεώσουν και θα δώσουν και στο style σου ένα ωραίο update. Δες το αφιέρωμα στις φετινές τάσεις και αποφάσισε την επόμενη αγορά σου.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr