Παπούτσια: Oι μεγαλύτερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα σανδάλια και τα slides και να κοιτάξουμε τις νέες τάσεις που αφορούν τον φετινό χειμώνα.Τα shoe trends για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022-2023 έχουν μεγάλη  ποικιλία και το βασικό μήνυμα απο τα runway είναι: Yπάρχει κάτι για όλους!Αφού μελετήσαμε τις τάσεις για τα ρούχα σε δύο μάλιστα αφιερώματα, πάμε να δούμε τι παπούτσια θα φορέσουμε φέτος και είμαι σίγουρη ότι μετά αυτό το αφιέρωμα, θα βρεις εύκολα το αγαπημένο σου στιλ, για αυτή την νέα σεζόν που μόλις ξεκινάει.

Νέο τακούνι

Βottega Veneta

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Τα φετινά τακούνια στις φθινοπωρινές προτάσεις των σχεδιαστών δεν έχουν το συνηθισμένο σχέδιο αλλά…γέρνουν ελαφρώς προς τα μέσα.Η Prada, ο Tom Ford και η Bottega Veneta, δημιούργησαν ένα νέο τακούνι που γέρνει υπό γωνία προς τα μέσα, προσφέροντας μια σύγχρονη αντίληψη. Κάτι νέο στα shoe trends που σε καλεί να το υιοθετήσεις.

Αθλητικά

Loewe

Gucci

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Καλά νέα: η άνεση παραμένει κορυφαία προτεραιότητα και τα αθλητικά παπούτσια είναι και φέτος στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν!Η catwalk πρόταση από τους: Gucci, Louis Vuitton, Coperni και The Row κάνει τα αθλητικά να είναι για μία ακόμη χρονιά κομμάτι – κλειδί έτοιμο πάντα να εξυπηρετήσει κάθε πιθανή εμφάνιση μας!

Ηigh Boots

Isabel Marant

Bottega Veneta

Οι μπότες φέτος θα φορεθούν  όσο το δυνατόν πιο πάνω από το γόνατο και αυτόματα θα λέγονται high boots! Οι μεγάλοι οίκοι όπως: Bottega Veneta, Isabel Marant, Balmain, Coperni, Brandon Maxwell, Givenchy, Courrèges, Khaite, Victoria Beckham, Alberta Ferretti, Dolce&Gabbana τις έχουν συνδυάσει με τα runway σύνολα τους και σε καλούν να μην τις κρατήσεις στην ντουλάπα μόνο για το βράδυ, αλλά να τις βάλεις στο casual ντύσιμο σου με oversized jackets για ισορροπία στην σιλουέτα.

Αγκράφες

 

Bottega Veneta

Miu Miu

Οι αγκράφες θα είναι παντού αυτό τον χειμώνα. Οι μπότες με αγκράφες που είδαμε από τους: Miu Miu, Coach και Roberto Cavalli έκαναν την διαφορά, ενώ δεν έλειψαν και αγκράφες σε γόβες με chunky τακούνι από τον Βottega Veneta που ξεχώρισαν για το στιλ τους.Η γενικότερη τάση του Bikercore εξασφαλίζει στις αγκράφες μία ξεχωριστή θέση στις φετινές τάσεις.

Γαλότσες

Chanel

Dior

Οι fashion”γαλότσες” έρχονται ως πρόταση από τη Chanel συνδυασμένες με tweed σακάκια και μάλλινα καλσόν.Η Gabriela Hearst και ο Dior, επίσης έβαλαν στις collection τους τις γαλότσες και έτσι οι outdoorsy τύποι θα χαρούν να ακούσουν ότι οι γαλότσες είναι ξανά στην μόδα και μάλιστα όχι μόνο για τα weekend looks.

Cowboy boots

Chanel

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη coperni (@coperni)

Με την Chanel να συνδυάζει όλη την Couture συλλογή της με cowboy boots το μύνημα ήταν ξεκάθαρο για το πόσο πολύ θα δούμε φέτος αυτό το σχέδιο! Από τα shoe trends που φοράνε ήδη τα it girls και που έχει ήδη κατακλύσει το Instagram μπρείς να το υιοθετήσεις από αύριο κιόλας.

Loafers

Miu Miu

Coperni

Το preppy style επικρατεί. Έτσι με τις φούστες που έχουν πιέτες και τα κολεγιακά σακάκια, τα loafers δένουν άψογα!Οι Miu Miu, Coperni και Jil Sander ξεκαθαρίζουν ότι το flat παπούτσια της σεζόν είναι και φέτος τα loafers, ενώ η φθινοπωρινή εκδοχή με κάλτσες κάνει ήδη θραύση στο Instagram.

Πλατφόρμες

Valentino

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Η αγάπη για τις πλατφόρμες δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μετά το καλοκαιρινό μεγάλο outing τελικά και τον φετινό χειμώνα οι: Versace, Balmain και Valentino σας καλούν να υιοθετήσετε μια γενναία τάση, που φαίνεται να διεκδικεί τον τίτλο  “classics” αποτυπώνοντας μία διάθεση που θέλει να κρατήσει για ακόμα μια σεζόν.

 

 

 

Read More

And More