Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Το Φθινόπωρο είναι εδώ! Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά. Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας! Έχω δει αυτό το backpack και σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θα ήθελα την γνώμη σας αν μπορώ να την κρατάω το πρωί και με τι ντύσιμο (παρακαλώ να μην δημοσιευθεί). Σας ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου το backpack σου έχει ασημένια απόχρωση και αυτό ίσως το κάνει λίγο πιο δύσκολο να το συνδυάσεις. Οπότε δες τα ρούχα σου και κυρίως το στιλ σου και αν νομίζεις ότι ταιριάζει τότε ναι να το αγοράσεις. Τα μεταλλικά αξεσουάρ ταιριάζουν με μονόχρωμα χειμερινά σύνολα αλλά και με sporty look.Παρόλα αυτά αν δεν έχεις άλλο backpack θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα μαύρο διότι είναι απόλυτα πρακτικό και στιλάτο.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια στο παρακάτω ερώτημα: Με τι χειμερινά παπούτσια μπορώ να συνδυάσω ιδανικά μια λευκή μίντι φούστα σε γραμμή Α και ύφασμα φούτερ. Επίσης με τι χρώμα καλσόν μπορώ να τη φοράω.

Ευχαριστώ πολύ,Καίτη.

Απάντηση

Καίτη θα σου πρότεινα να συνδυάσεις την φούτερ φούστα σου με μποτάκια ή με μπότες σε μαύρο χρώμα. Το καλσόν αν σου είναι απαραίτητο θα βάλεις ένα μαύρο οπάκ και θα δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο look.

Ερώτηση 3

Γεια σας! Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας και την πολύτιμη βοήθειά σας! Το λοιπόν, αγόρασα την βινύλ φούστα στην φωτογραφία που σας επισυνάπτω και θέλω τα expert tips σας!

Με τι πανωφόρι ταιριάζει και γενικά τι ύφος να επιλέξω σε μπλούζα και παπούτσια! Είμαι 1,69! Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Φίλη μου η βινύλ φούστα φέτος είναι must have και ήδη φοριέται πολύ στο Instagram. Φόρεσε την με χρωματιστά πλεκτά με t-shirt με ζιβάγκο λευκο και σέταρε την με μπότες σε ένα super urban styling.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ερώτηση 4

Eχώ ένα δερμάτινο παντελόνι και θελω να το βάλω στο γραφείο μου. Με τι να το συνδυάσω;

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα ανδρικό γαλάζιο πουκάμισο και loafers. Eνώ σε πανωφόρι ένα κλασικό μαύρο σακακι είναι τέλειο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Ερώτηση 5

Σε ένα μήνα περίπου έχω ένα γάμο και διάλεξα αυτό το φόρεμα ( μην βάλετε την φωτογραφία). Μπορείτε να μου πείτε αν ταιριάζει με μπλε λουστρίνι πέδιλα;

Απάντηση

Θα έλεγα καλύτερα να το βάλεις με μαύρα πέδιλα εφόσον τα χρώματα του είναι πιο γήινα και το μπλε λουστρίνι δεν θα ταίριαζε ωραία.

 

 

 

 

 

And More