Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα που είμαστε σπίτι είναι ευκαιρία να κάνουμε επιτέλους την σωστή οργάνωση στην ντουλάπα μας. Να δούμε ξανά τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας και να αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και τι όχι.

Αυτή η διαδικασία είναι πάντα δύσκολη και πολλές φορές θα έχεις σκεφτεί πως θα ήταν να έχεις έναν ειδικό να σε καθοδηγήσεις. Τώρα έχεις! Στείλε την στιλιστική ερώτηση στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.

Ερώτηση 1

Γειά σας, αγόρασα το φόρεμα αυτό και ήθελα να ρωτήσω εάν ταιριάζει με μαύρες suede μπότες πάνω από το γόνατο και μαύρο καλσόν. Διαφορετικά με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω.

Aπάντηση

Βεβαίως και ταιριάζει το φόρεμα σου με τις μπότες που σκέφτεσαι να το βάλεις, εγώ θα σου πρότεινα ένα ακόμη styling tip: φόρεσε από μέσα ένα μαύρο ζιβάγκο και δώσε στο σύνολο ένα ακόμη update.

Ερώτηση 2

 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, μου έχουν κάνει δώρο ένα πλεκτό πουλόβερ με λαιμοκομψη σε έντονο ροζ απόχρωση χωρίς να έχει κάποιο όγκο,  σε στενή εφαρμογή μέχρι τους γλουτούς…καμία ιδέα για το πώς να το φορέσω;Είμαι μικροκαμωμένη και αδύνατη… Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και σας αγαπώ που υπάρχετε.

Aπάντηση

Το φόρεμα σου θα δείξει  πρωινό με μαύρο οπακ καλσόν και chunky Chelsea boots, για να το χαρείς άνετα στην πόλη με στιλάτο ύφος. Σαν πανωφόρι μπορείς να προσθέσεις ένα puffer jacket.

Ερώτηση 3

 Αγόρασα το παρακάτω σετ! Σκεφτόμουν να βάλω τη φούστα με πουλόβερ για το χειμώνα! Τι να προσέξω για να μη χαλάσει η σιλουέτα του σώματος ,θα είναι μονοκόμματο;Επίσης με μαύρες ψηλές μπότες θα πήγαινε; Ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια.

Aπάντηση

Φίλη μου η συμβουλή που έχω να σου δώσω για αυτό το σύνολο είναι να συνδυάσεις την φούστα με ένα ζιβάγκο σε στενή γραμμή για να αναδείξεις την σιλουέτα, ένα leather jacket θα είναι τέλειο πανωφόρι ενώ οι μπότες θα ολοκληρώσουν στιλάτα την εμφάνιση σου.

Pinterest

Ερώτηση 4

Έχω ένα ζευγάρι μπότες σε μπορντό χρώμα μπορώ να τις βάλω φέτος είναι στην μόδα;

Απάντηση

Nαι θα τις χαρείς και φέτος πάρα πολύ. Με boho φορέματα θα είναι τέλειος συνδυασμός, αλλά και με πλεκτά σύνολα θα έχεις το σωστό παπούτσι για τις βόλτες σου.

Pinterest

Eρώτηση 5

Τα αθλητικά μου είναι μαύρα με λίγο γαλάζιο μπορώ να τα βάλω με φόρεμα σε μπλε απόχρωση;

Απάντηση

Τα sneakers είναι τα παπούτσια της χρονιάς και ναι μπορείς να τα φορέσεις με πολλά διαφορετικά στιλ πέρα από το sporty. Aν το φόρεμα σου δεν έχει αυστηρό ύφος, τότε θα το συνδυάσεις άψογα με τα αγαπημένα σου αθλητικά.

Ερώτηση 6

Eείμαι 22 ετών και εργάζομαι σε μία πολυεθνική, θέλω να φοράω στην δουλειά μου φλατ παπούτσια αλλά όχι μπαλαρίνες έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;

Απάντηση

Μπορείς να δοκιμάσεις τα loafers, είναι εξίσου άνετα με τις μπαλαρίνες αλλά πιο σοφιστικέ. Ταιριάζουν τέλεια με κουστούμια και midi φούστες!

Pinterest

Ερώτηση 7

Με μαύρο βελούδινο παντελόνι τι να συνδυάσω ώστε να το φορέσω πρωί στην Αθήνα;

Απάντηση

Φόρεσε το βελούδινο παντελόνι σου με ένα ωραίο πλεκτό και δώσε σε αυτό το πολυτελές ύφασμα ένα πιο πρωινό ύφος. Θα δείξει πολύ κομψό με μπεζ αποχρώσεις ή με γκρι, δοκίμασε το.

Pinterest

And More