Ότι απορία και να έχεις για το style σου, η fashion editor θα σου απαντήσει

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Τώρα ειδικά που φοράς σιγά σιγά τα καλοκαιρινά trends, ίσως έχεις παραπάνω απορίες για το πως συνδυάζεις διάφορα κομμάτια που ήδη έχεις ή απόκτησες και θες να τα φορέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας,  τον  Σεπτέμβριο βαφτίζω τη μπέμπα μου κι αγόρασα ένα κοραλί φόρεμα. Σκέφτηκα να το συνδυάσω με μωβ-ροζ πέδιλα. Θα ήταν υπερβολή; Tι χρώμα να επιλέξω;

Απάντηση

Φίλη μας το κοραλί σαν χρώμα είναι από μόνο τόσο εντυπωσιακό που δεν χρειάζεται και color block συνδυασμό στα αξεσουάρ. Φόρεσε το με nude πέδιλα και χρυσά κοσμήματα για ένα chic look.Επίσης απέφυγε ψηλά τακούνια για να είσαι άνετη εκείνη την ημέρα.

Ερώτηση 2

Πρόκειται να πάω σε γάμο μαζί με βάφτιση, το άλλο Σάββατο, και θα ήθελα την γνώμη σας.Ο γάμος και η βάπτιση θα γίνουν σε χωριό που βρίσκεσαι σε βουνό.Τι μπορώ να φορέσω σε μια τέτοια περίσταση;

Απάντηση

Καλησπέρα και σε σένα φίλη μου, σε μία τέτοια περίσταση το πιο safe είναι ένα ωραίο boho φόρεμα συνδυασμένο με δερμάτινα σανδάλια ή πέδιλα με τετράγωνο τακούνι σε earth tones για να είσαι σωστή με το περιβάλλον και το location.

Eρώτηση 3

Γεια σας στις εκπτώσεις αγόρασα αυτό το φόρεμα ( θα προτιμούσα να μην δημοσιευτεί ) και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι ωραία για να το βάλω. Ε

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι μία πολύ ωραία καλοκαιρινή επιλογή και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με flat σανδάλια σε ένα χαλαρό styling ενώ το βράδυ αν το συνδυάσεις με square top mules  και να πας την βόλτα σoυ για ποτό.

Ερώτηση 4

Γεια σας καλό απόγευμα θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω σουτιέν για μεγάλο στήθος!

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να δεις στην εταιρεία Triumph που έχει πολλά σχέδια και εμπειρία στα μεγάλα sizes, πιστεύω θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη.

Eρώτηση 5

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν και φέτος είναι μόδα οι σατέν φούστες γιατί είδα στις εκπτώσεις κάποιες και σκέφτομαι να αγοράσω.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και να αγοράσεις, θα την φορέσεις και τον χειμώνα με πουλόβερ και μπότες, αποτελούν πλέον κλασικό στιλάτο κομμάτι της city γκαρνταρόμπας.

Eρώτηση 6

Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα και θέλω να ρωτήσω με τι σουτιέν να το βάλω.

Απάντηση

Φίλη μου αυτό το φόρεμα δεν θέλει σουτιέν ιδανικά αλλιώς με ένα strapless χωρίς όμως ενισχύσεις κλπ ώστε να μην διαγράφεται από μέσα.

 

Ετικέτες

And More