Περιμένουμε να στείλεις την ερώτησή σου! Η ομάδα μόδας απαντάει σε στιλιστικές απορίες…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Θα βαφτίσω το παιδάκι μου σε μοναστήρι την Άνοιξη και θέλω τη γνώμη σας σχετικά με το φόρεμα που σκέφτομαι να βάλω. Είναι μπλε με λευκά polka dots. Σας αρέσει ή να βάλω κάτι άλλο που θα ταίριαζε στην περίσταση και στην τοποθεσία; Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για παπούτσια medium heel που θα ταίριαζαν, καθώς δεν φοράω ψηλοτάκουνα. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι ok για την περίσταση. Aν θες να το συνδυάσεις με medium heel παπούτσια, τότε ένα ζευγάρι mary janes είναι τέλεια επιλογή για το look και είναι πολύ άνετα και πολύ στιλάτα.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες θα είναι οι χειμωνιάτικες τάσεις φέτος και πώς μπορώ να είμαι stylish κρύβοντας τα παραπανίσια κιλά μου σε μπράτσα, στήθος και κοιλιά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να δεις όλες τις τάσεις για την φετινή σεζόν ΕΔΩ κι ΕΔΩ! Τώρα για τις επίμαχες περιοχές που μας ρωτάς, μπορείς να έρθεις και να κάνουμε ένα makeover ώστε να δούμε μαζί λύσεις και προτάσεις. Μπες στην σελίδα fashion και δήλωσε συμμετοχή στην στήλη του makeover.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ένα τούλινο μαύρο φόρεμα, midi με nude φόδρα και λεπτή τιράντα. Δεν ξέρω με τι πανωφόρι να συνδυάσω από πάνω. Θέλω να το φορέσω σε γάμο τώρα. Σκέφτηκα να το φορέσω με τζιν κοντό jacket. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;

Aπάντηση
Φίλη μας θα ήταν ωραίο να είχαμε μία εικόνα από το φόρεμα σου ώστε να σου δώσουμε σαφείς οδηγίες, παρόλα αυτά θα πούμε όχι στο denim jacket για τον γάμο και θα σου προτείναμε να συνδυάσεις ένα σακάκι ριγμένο στου ώμους για πιο safe αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας. Αγόρασα ένα πράσινο, βελούδινο φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα για μεσημεριανή βάφτιση. Ταιριάζει να το συνδυάσω με ankle boots (σας στέλνω φωτογραφία); Επίσης με τι καλσόν και τι αξεσουάρ; σκεφτόμουν μπορντό σκουλαρίκια.

Απάντηση
Φίλη μας το βελούδινο φόρεμα έχει από μόνο του μια vintage αισθητική και το μποτάκι που σκέφτεσαι να συνδυάσεις κάνει εντελώς casual style. Θα σου προτείναμε να σετάρεις το φόρεμά σου με ένα ζευγάρι γόβες με μπαρέτα που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το style του φορέματός σου. Μπορείς να “παίξεις” και στα παπούτσια με ένα χρώμα και σίγουρα να προσθέσεις τα σκουλαρίκια που σκέφτεσαι.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να βάλω σε ένα γάμο της ξαδέρφης μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο! Βέβαια είμαι 16 χρόνων και θέλω να βρω κάτι στην ηλικία μου και δεν ξέρω τι! Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σε φόρεμα με πανωφόρι μαζί;

Απάντηση
Φίλη μας για τον γάμο θα πάρεις ένα φόρεμα που θα βάλεις και σε άλλες περιστάσεις, δηλαδή σε party και βόλτες με τις φίλες σου. Στις οικονομικές αλυσίδες θα βρεις πολλές επιλογές, αλλά εμείς σου στέλνουμε μερικές ιδέες. Συνδύασέ το με medium heel μποτάκι ενώ σε πανωφόρι ένα black cοat είναι super επιλογή.

Ερώτηση
Καλημέρα. Έχω αυτή τη τσάντα που αγαπώ πολύ. Φοριέται αυτό το χρώμα το Χειμώνα και αν ναι, με ποια χρώματα;

Απάντηση
Φίλη μας το κίτρινο χρώμα είναι super τάση για αυτή την σεζόν και θα μπορείς να την κρατήσεις άνετα δίνοντας color detail σε tartan σύνολα ή σε denim look με πουλόβερ!

And More