Περιμένουμε την ερώτησή σου! Η ομάδα μόδας του Tlife απαντάει στις στιλιστικές απορίες

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας. Έχω επιλέξει αυτό το βελούδινο φόρεμα και αυτά τα μποτάκια για μεσημεριανή βάφτιση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας αρέσει η επιλογή μου, καθώς και τι καλσόν και αξεσουάρ μου προτείνετε.

Απάντηση
Φίλη μας μας αρέσει το φόρεμά σου αλλά όχι με αυτά τα μποτάκια, καθώς είναι πολύ casual για το ρούχο αυτό. Θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με γόβες που έχουν μπαρέτα για πιο retro style, διάφανο μαύρο καλσόν και καθόλου αξεσουάρ εφόσον το χρώμα που έχει το φόρεμα και οι lace details είναι αρκετές για πρωινή εμφάνιση.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Έχω ένα γάμο και έχω αγοράσει μια πλισέ μπορντό φούστα, με ύψος κάτω από το γόνατο. Επίσης έχω μαύρα suede πέδιλα και ένα μαύρο φανελάκι σε καλό ύφασμα. Έχω πάρει μια ζώνη μαύρη, παρόμοιο στιλ με αυτήν που σας στέλνω στο πιο λεπτοκαμωμένο όμως. Έχω silver boho σκουλαρίκια και δεν ξέρω τι πανωφόρι να βάλω.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραία τα έχεις συνδυάσει! Μην αγχώνεσαι για το πανωφόρι, εμείς θα σου προτείνουμε δύο επιλογές και επιλέγεις ανάλογα τι σου αρέσει περισσότερο. Σε αυτό το σύνολο θα μπορούσες να συνδυάσεις ένα tuxedo blazer ή ένα μαύρο κλασικό παλτό ριγμένο στους ώμους.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια μου! Θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος μπορούμε να φοράμε οπάκ καλσόν και γενικά ποια είναι στη μόδα.

Απάντηση
Φίλη μας το οπάκ καλσόν είναι κλασική αξία και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, εφόσον είναι απόλυτα βολικό και chic. Φέτος όμως έχει κάνει δυναμικό comeback το διάφανο μαύρο καλσόν που το φοράς παντού και με όλα όπως το οπάκ. Για τις τελευταίες τάσεις και τα πιο ωραία σχέδια μπορείς να μπεις στο site της Calzedonia και να δεις όλα τα trends για καλσόν και κάλτσες.

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι να συνδυάσω μια μαύρη, ψηλόμεση, πλισέ zip culotte η οποία φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Τι να προτιμήσω για το πάνω μέρος και τι στιλ παπουτσιού θα ταίριαζε καλύτερα; Η περίσταση στην οποία θέλω να τη φορέσω είναι βραδινή και επίσημη. Ευχαριστώ !

Απάντηση
Φίλη μας όπως μας περιγράφεις το ρούχο σου θα ταίριαζε κάτι λεπτό και φίνο στο πάνω μέρος, ιδανικά ένα body. Μπορείς να δεις πολλές επιλογές στο THE C EDITION και να επιλέξεις ένα stylish body για την zip culotte σου. Τώρα σε παπούτσι ιδανικά θα μας άρεσε με ένα πέδιλο, ενώ σε πανωφόρι ένα black blazer.

Ερώτηση
Γεια σας! Με ποιους τρόπους μπορώ να φορέσω το τζάκετ αυτό; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Tέλειο το jacket και μας αρέσει πολύ. Εννοείται το φοράς με denim σύνολα αλλά μας αρέσει πολύ και με leather ή vinyl κομμάτια που φέτος είναι huge τάση.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Βαφτίζω την κόρη μου. Έχω πάρει ένα καταπληκτικό μάξι φόρεμα χρυσό. Δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω απο πάνω. Ψάχνω μπολερό χρυσό η μπεζ αλλά δεν βρίσκω. Θα πήγαινε λευκό γουνάκι; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας δεν έχουμε καθόλου εικόνα από το φόρεμά σου, παρόλα αυτά και το μπολερό και το γουνάκι δεν μας ενθουσιάσουν και είναι βραδινά πανωφόρια για μία πρωινή βάφτιση. Θα σου προτείναμε να δώσεις στο σύνολο ένα πιο daily chic χαρακτήρα, να κρατήσεις το χρυσό φόρεμα αλλά να το συνδυάσεις με ένα πανωφόρι σε cream wrap γραμμή για να υπάρχει μία ισορροπία και να μην βγει πολύ night look.

Ερώτηση
Κορίτσια χαιρετώ από την χειμωνιάτικη πλέον Γερμανία. Ένα συγγενικό μου πρόσωπο μου χάρισε την δική της σχεδόν άθικτη αυθεντική Louis Vuitton Bosphore crossbody bag. Εδώ τίθεται το ερώτημα πως φοριέται. Να την κρατήσω η είναι ασύμβατη με τα τωρινά trends; Eίμαι 27 ετών με καμπύλες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας η τσάντα που σου χάρισαν είναι μία κλασική cross body bag και επειδή φέτος τα logo είναι μεγάλη τάση, μπορείς να την εντάξεις στα denim σύνολά σου με χαλαρή διάθεση και styling.

Ερώτηση
Γεια σας. Βαφτίζω την μικρή μου. Το φόρεμα που θα φορέσω είναι silver σε ίσια γραμμή, αμάνικο, μέχρι το γόνατο, με κουμπιά μπροστά και γιακά, με ζώνη στη μέση ίδια με το ύφασμα και χρώμα του φορέματος. Να βάλω σακάκι αν έχει κρύο; Αν ναι τι σακάκι; Παπούτσια;

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται πως θα βάλεις σακάκι γιατί κάνει κρύο πια. Από την περιγραφή του ρούχου (καλό θα ήταν να είχαμε μία φωτογραφία) μπορείς να συνδυάσεις ένα μάλλινο παλτό και ένα ζευγάρι retro pumps για να γίνει πιο stylish το look σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις berry shoes και να δώσεις έτσι και μία color detail.

 

And More