Περιμένουμε την στιλιστική σου απορία! Η ομάδα μόδας απαντάει σε κάθε ερώτηση

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Χαίρετε! Το Σεπτέμβριο παντρεύεται η αδερφή μου σε νησί και επέλεξα αυτό το χρυσό φόρεμα. Δεν ξέρω όμως με τι παπούτσια – κοσμήματα να το συνδυάσω και τι μαλλιά να κάνω.

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν πολύ ωραία η επιλογή του ρούχου. Σε ένα αρχαιοελληνικό φόρεμα σίγουρα ταιριάζουν lux flat σανδάλια ή ένα ζευγάρι απλά nude πέδιλα. Σε κοσμήματα προσθέσεις ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε αρχαιοελληνικό ύφος ή ένα ωραίο βραχιόλι. Όσον αφορά στα μαλλιά δεν μας περιγράφεις πως είναι αλλά ή τα αφήνεις κάτω σε χαλαρό ύφος (μακριά από μπούκλες, σινιόν, λακ) ή κάνεις μία ωραία πλεξίδα πάλι σε χαλαρό ύφος. Για περισσότερες ιδέες μπες στην στήλη του beauty!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Παντρεύομαι και το νυφικό μου είναι ιβουαρ (φούστα με crop τοπ από δαντέλα). Έχω προβληματιστεί για το χρώμα στα παπούτσια. Βρήκα κάποια πέδιλα τα οποία είναι χρυσά – καθρέφτης. Ταιριάζουν;

Απάντηση
Φίλη μας συγχαρητήρια καταρχήν! Με το ιβουάρ ταιριάζουν πολύ οι metallic αποχρώσεις και θα δώσουν ένα ωραίο vibe. Για τον “καθρέφτη” δεν είμαστε και πολύ σίγουρες αν δεν δούμε όλο το ύφος του συνόλου. Οπότε συνδύασε καλύτερα κάτι σε σκέτο χρυσό!

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα παω σε έναν γάμο και έχω επιλέξει να φορέσω μπλε ολόσωμη φόρμα με ανοιχτό γκρι σουέντ πέδιλο που έχει χοντρό τακούνι και χρυσά κοσμήματα, όπως στην φωτογραφία. Η διαφορά είναι στο ότι η δική μου φόρμα έχει χοντρή τιράντα, η οποία καταλήγει σε V στο στήθος. Θα ήθελα να ρωτήσω για αρχή με τι τσάντα θα μπορούσα να το συνδυάσω (χρώμα) και έπειτα τα σκουλαρίκια που θα φορέσω δεν είναι τόσο μακριά όσο της φωτογραφίας. Θα χρειαστεί πιστεύετε να φορέσω και κάτι στο λαιμό;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να κρατήσεις ένα μικρό clutch στα χρώματα του συνόλου σου (μπλε – γκρι) ή πολύχρωμο. Τώρα σε κοσμήματα μην φορέσεις κάτι στο λαιμό γιατί γενικά όταν έχουμε βαθύ ντεκολτέ δεν το τονίζουμε extra με κολιέ. Κράτησε τα σκουλαρίκια σου μιας και είναι super επιλογή.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας! Tον Οκτώβριο έχω γάμο και σκέφτομαι να πάρω αυτό το φόρεμα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με το πανωφόρι; Τι θα μπορούσα να βάλω; Και με τι γόβες, τσάντα και αξεσουάρ; Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το πανωφόρι τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα γιατί σε ένα maxi φόρεμα λίγα πανωφόρια ταιριάζουν ωραία. Αν θες την γνώμη μας, ρίξε στους ώμους ένα ωραίο black blazer για να δείξεις απόλυτα κομψή, μιας και τον Οκτώβριο δεν θα κάνει και τόσο κρύο για κάτι πιο χοντρό! Σε παπούτσι μπορείς να φορέσεις πέδιλα με χοντρό τακούνι ή Mary janes. Kράτησε μία μικρή black chain bag και αν θες πρόσθεσε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να “σταθεί” σε γάμο στενού φίλου στα τέλη Καλοκαιριού; Με τι αξεσουάρ, μαλλιά, παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω ώστε να φαίνεται chic!

Απάντηση
Φίλη μας αν δεν είσαι πρώτου βαθμού συγγενής και είσαι απλά καλεσμένη σε γάμο φίλου ναι μπορείς να το φορέσεις. Αυτό που πρέπει να αλλάξεις είναι η ζώνη που το κάνει πολύ πρόχειρο και να προσθέσεις μία δερμάτινη. Μπορείς να δώσεις πιο θηλυκό mood με πέδιλα σαν αυτά της φωτογραφίας και κράτησε ένα color clutch από τα χρώματα του συνόλου.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Παντρεύεται η αδερφή μου και έχω διαλέξει ένα φόρεμα μπεζ – κίτρινο Τι σκουλαρίκια προτείνετε; Έχω δει κάποια με κίτρινη φουντίτσα σε κίτρινο τι λέτε;

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι με χρώμα και όχι με φούντα γιατί έχουν φορεθεί ήδη πολύ από την αρχή του Καλοκαιριού. Δες την πρόταση μας και πάρε ιδέες.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Μαρία, είμαι 23 ετών και είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο. Αγόρασα ένα τέλειο χρυσό φόρεμα μέχρι το γόνατο (πολύ stylish), αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω!

Απάντηση
Φίλη μας δεν έχουμε καθόλου εικόνα του φορέματος και του style του. Γενικά το χρυσό πάει με μαύρα ή nude απλά πέδιλα ώστε να δείξει chic, ενώ σε κοσμήματα θέλει προσοχή αφού από μόνο του είναι too much.

And More