Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση- Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας, στέλνω ένα φόρεμα που αγόρασα και σκέφτομαι να το βάλω σε βάφτιση τέλος του μήνα, είναι midi μέχρι το γόνατο. Να το συνδυάσω με μπότες ή με γόβες τι προτείνετε;

Απάντηση

Το φόρεμα σου έχει πολύ ωραίο χρώμα, θα μου άρεσε με δερμάτινες μπότες που θα καλύπτονται από το φόρεμα και ένα ωραίο παλτό ριγμένο στους ώμους αν κάνει κρύο αλλιώς και ένα blazer θα είναι τέλειο.

Ερώτηση 2

Έχω βρει ένα κόκκινο σακάκι vintage σε ένα μαγαζί και σκέφτομαι να το πάρω. Aπλα με προβληματίζει πως να το συνδυάζω πέρα από τα κλασικά – με μαύρο ή τζιν παντελόνι- οπότε το σκέφτομαι ακόμη. Τι λέτε;

Απάντηση

Το κόκκινο είναι ένα πολύ θετικό χρώμα και γενικά μέσα στον χειμώνα δίνει ωραίο mood  όπου το προσθέσεις, επίσης πάει σε ο΄λες μας.Αν το σακάκι έχει μία λογική τιμή θα ελεγα να το πάρεις διότι θα το φορέσεις με πολλούς τρόπους, σίγουρ με τζιν κα μαύρο αλλά και με άλλα χρώματα εφόσον έχεις τέτοιο στιλ δλδ λίγο πιο colorful. Mπορείς να το βάλεις με floral φορέματα ή με λευκά παντελόνι ακόμη και με καρό και να έχεις ένα very chic look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karoline Dall (@karodall)

Ερώτηση 3

Τα vinyl κολάν είναι φέτος μόδα και αν θέλω να τα βάλω πρωί πως μπορώ;

Aπάντηση

Τα vinyl κολάν έκαναν πέρσι μεγάλη αίσθηση λόγο της συλλογής του Saint Laurent που κυριάρχησαν αλλά ναι και φέτος παίζουν αρκετά. Το πρωί τα συνδυάζεις με πουλόβερ και αρβυλάκια για ένα πιο daily chic αποτέλεσμα και τα φοράς όλη μέρα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Eρώτηση 4

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι, στα πολύ μακριά φορέματα τώρα τον χειμώνα τι πανωφόρι ταιριάζει πιο σωστά; Πάντα δυσκολεύομαι να αποφασίσω.

Απάντηση

Φίλη μας το πιο σωστό σε ένα πολύ maxi φόρεμα είναι ένα παλτό που έχει ίσως και πιο κοντό μήκος από το φόρεμα σου. Όλα τα άλλα ίσως δείξουν το σύνολο λιγότερο chic και δεν το θέλουμε αυτό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charriere (@camillecharriere)

Ερώτηση 5

Τα καπιτονέ πανωφόρια τα βλέπω παντού και είδα και το δικό σας αφιέρωμα, θέλω να πάρω ένα αλλά τι χρώμα προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μου το χακί είναι το πιο δημοφιλές και πάει και με όλα τα casual χειμερινά ρούχα οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις ένα σε αυτή την απόχρωση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Skye (@_jessicaskye)

Ερώτηση 6

Είδα κάποιες μπότες μέχρι το γόνατο με φερμουάρ στο πλάι αλλά σε μεταλικό χρώμα, είναι τάση για αυτή την σεζόν;

Aπάντηση

Ναι οι μεταλλικές μπότες είναι μεγάλη τάση φέτος και αν διαβάσεις και το σχετικά μου αφιέρωμα θα δεις ότι είναι πολύ ψηλά στα trend!Επίσης φοριούνται σε casual ύφος όχι μονο με glam look και σίγουρα θα τις χαρείς αν αποφασίσεις να τις αποκτήσεις!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière (@ariviere)

And More