Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα απαντήσει σε όλες τις στιλιστικές σου απορίες!

Αν σε έχουν μπερδέψει οι νέες τάσεις ή δεν ξέρες σε ποια κομμάτια να επενδύσεις σου έχω τέλεια νέα.Ότι και να σε απασχολεί για το style σου πλέον θα μπορείς γρήγορα να παίρνεις απαντήσεις. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει γρήγορα σε όλα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας το Σάββατο είμαι καλεσμένη σε γάμο και έχω επιλέξει να φορέσω το παρακάτω φόρεμα (παρακαλώ μην δημοσιευτεί), με χρυσές γόβες ,τα μαλλιά μου θα τα κάνω βανγκ, όμως θέλω την συμβουλή σας να βάλω κάποια  στέκα με πέρλες η κάποια εντυπωσιακά σκουλαρίκια;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου έχει ένα retro style και μου αρέσει πολύ. Θα προτιμούσα να αποφύγεις τις mainstrem χρυσές γόβες και να το συνδυάσεις με ένα πιο stylish παπούτσι όπως mary janes. Μου αρέσει η ιδέα της στέκας και φέτος είναι και πολύ μεγάλη τάση οπότε βάλε στέκα και όχι σκουλαρίκια.

 

Ερώτηση 2

Καλημέρα, βλέπω παντού τις cowboy boots, είναι σίγουρα μεγάλη τάση πως όμως τις φοράς εκτός από jean και casual style;

Aπάντηση

Φίλη μου οι cowboy boots είναι η απόλυτη τάση τώρα και για όλη την σεζόν. Μπορείς να τις φορέσεις με τα πάντα σχεδόν και σίγουρα να κάνεις stylish εμφανίσεις. Με φορέματα, με φούστες και ολόσωμες φόρμες όπως και τα it girls που παρακολουθείς. Δες το σχετικό μας αφιέρωμα και πάρε ιδέες.

Ερώτηση 3

Γεια σας fashion team του Tlife!Θα πάω σε ένα γάμο τέλος του μήνα και σκέφτομαι από τώρα το πανωφόρι. Το φόρεμα μου θα είναι midi σε wrap σχέδιο με 70s prints. Tι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μου το τέλειο πανωφόρι για μία τέτοια εμφάνιση είναι ένα ωραίο blazer. To κλασικό μάυρο που σίγουρα έχεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Eρώτηση 4

Γεια σου Σοφία, είμαι 34 ετών και εργάζομαι σε μία ναυτιλιακή θα ήθελα να ρωτήσω αν τα παπούτσια που αγόρασα είναι ok για το γραφείο!

Απάντηση

Τα παπούτσια σου είναι τέλεια, και σίγουρα θα τα χαρείς με πολλά office styling. Εννοείτε τα συνδυάζεις με τα κουστούμια σου με τα crop παντελόνια σου και πουκάμισα αλλά και μονόχρωμα μπεζ ή μαύρα φορέματα.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι τάση τα floral βλέπω παντού στα μαγαζιά αλλά πως φοριούνται μέσα στον χειμώνα;

Aπάντηση

Βεβαίως και είναι τάση και μάλιστα από τις πιο μεγάλες. Επένδυσε σε ένα φόρεμα και συνδύασε το με boots και leather jacket σε ένα city cool styling.Δες εδώ και το σχετικό μας αφιέρωμα σε κομμάτια κλειδιά για αυτή την τάση τώρα.

And More