Personal styling

Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση! Η fashion editor απαντάει σε όλα

Έχεις απορίες για το προσωπικό σου στιλ; Ξεκινάει η νέα σεζόν και θες να ανανεωθείς ή απλά θες να συνδυάσεις σωστά περσινά με φετινά κομμάτια; Έχεις να πας σε μία επίσημη εκδήλωση και δεν ξέρεις τι να βάλεις; Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, τέλειο;

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η Fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα πουκάμισο με όψη δερμάτινης. Πώς μου προτείνετε να το συνδυάζω;

Aπάντηση

Πολύ καλά θα κάνεις, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και θα το φορέσει πολύ μέσα στον χειμώνα ή και τώρα με το σωστό styling. Για safe look το συνδυάζεις με το τζιν σου ή δημιουργείς σύνολα με μονόχρωμα παντελόνι, αλλά μπορείς να το σετάρεις και με φούστες σε πιο stylish εμφανίσεις.

 

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, έχω δει ένα απίστευτο μοκασίνι λουστρίνι, θέλω πολύ να το πάρω, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να το βάλω μέρα με φούστα η σορτς δερμάτινο;To καλσόν πρέπει να είναι σκούρο ματ, έχω στην ντουλάπα μου πολλά καλσόν με διακριτικά πολύ διακριτικά σχέδια  μαύρα, θα με δεσμεύσει πιστεύετε; Θέλω πολύ να μου απαντήσετε!

Απάντηση

Τέλεια αγορά ναι να την κάνεις!Τώρα θα το φορέσεις χωρίς καλσόν με φούστες, με φορέματα και σορτσάκια. Αργότερα ναι θα βάλεις ένα ματ μαύρο καλσόν και θα το χαρείς με το σωστό styling χωρίς να κρυώνεις. Τα σχέδια στα καλσόν μου αρέσουν, αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα.

Ερώτηση 3

Βλέπω στις βιτρίνες μποτάκια σε χρώμα άσπρο χρώμα και μου αρέσουν πολύ. Θα μου συνιστούσατε να τα αγοράσω; Παρακαλώ πείτε μου με τι να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση

Ναι να τα  αγοράσεις, είναι μεγάλη τάση τα λευκά μποτάκια! Θα τα φορέσεις με τα τζιν σου και με camel σύνολα τώρα, ενώ αργότερα θα δημιουργήσεις total looks με λευκό ή μαύρα ρούχα έχοντας το σωστό στιλάτο μποτάκι. Ήδη οι influencers το φοράνε με μανία. Δοκίμασε το!

 

Ερώτηση 4

Μπορώ να φορέσω αυτή την ολόσωμη σε γάμο 13.30 το μεσημέρι αρχές Οκτωβρίου; Ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο σας.

Απάντηση

Φίλη μου η φόρμα σου είναι πολύ ωραία, απλά έχει κάποια στοιχεία που την κάνουν πολύ βραδινή. Εκείνη την ώρα τα μεταλιζέ σχέδια δεν ταιριάζουν οπότε αν θες να βάλεις ολόσωμη φόρμα διάλεξε μία πιο minimal.

Ερώτηση 5

Καλημέρα, αρχές Νοεμβρίου είμαι καλεσμένη σε βάφτιση που θα γίνει στο Πήλιο, τι μου προτείνετε να φορέσω;

Απάντηση

Αρχές Νοεμβρίου θα έχει ίσως κρύο στο Πήλιο, οπότε θα σου πρότεινα να συνδυάσεις ένα παντελόνι με κάποιο ελαφρύ πλεκτό η μία φούστα με χρώματα και ζεστό top ή μετά ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις. Απέφυγε πολύ βραδινά look και πολύ στιλιζαρισμένα ρούχα το location και η περίσταση θέλει ένα daily chic ύφος. Αν θες μπορείς να μου στείλεις κάποιες σου επιλογές και να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 6

Γεια σας θέλω να αγοράσω ένα μποτάκι για την νέα σεζόν, τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μου σου έχω την απάντηση αφού έκανα ήδη αφιέρωμα στο μποτάκι της σεζόν. Chunky Chelsea boots!Το φοράς με όλα φέτος και είσαι άνετη και στιλάτη. Δοκίμασε το.

 

Ερώτηση 7

Έχω ένα καρό μακρύ φόρεμα με κουμπιά που έχει ζώνη στην μέση να το φορέσω τώρα με τι παπούτσια;

Απάντηση

Φίλη μου φόρεσε το τώρα με sneakers ή loafers για να το χαρείς στις φθινοπωρινές σου βόλτες με τον πιο στιλάτο τρόπο.

 

And More