Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Αν έχεις απορίες για το προσωπικό στιλ, αν δεν είσαι σίγουρη για κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου, αν έκανες μία αγορά και σκέφτεσαι πως θα την ενσωματώσεις τέλεια με τα ρούχα σου, αν θες βοήθεια με τα item που θα φορέσεις αυτή την σεζόν τότε σου έχω τέλεια νέα! Στείλε ότι απορία έχεις στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις γρήγορα σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειo;

Eρώτηση 1

Θέλω να αγοράσω μποτάκια για κάθε μέρα και αναρωτιέμαι αν και φέτος είναι τάση τα chunky Chelsea boots, που ήταν πέρσι μεγάλο trend. Moυ αρέσουν αλλά να τα αγοράσω, θα φορεθούν και αυτή την σεζόν;

 

Aπάντηση

Βεβαίως και να τα αγοράσεις, είναι τάση και φέτος και θα σε βολέψουν πολύ. Είναι άνετα στιλάτα πάνε με όλα και θα έχεις ένα ζευγάρι για τα περισσότερα urban look σου.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selin Tufanoglu (@selintufanoglu)

Ερώτηση 2

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, είμαι σχετικά κοντή με λεπτά πόδια και αδύνατη γάμπα, πιστεύεις ότι μπότες μέχρι το γόνατο θα μου πηγαίνουν; Aν ναι τι σχέδιο να προτιμήσω μυτερό ή τετράγωνο μπροστά.

Απάντηση

Φίλη μου σου προτείνω να δοκιμάσεις μερικές μπότες και να δεις πως φαίνονται στο πόδι σου, έτσι θεωρητικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν θες στείλε μου μερικές φωτό για να είμαι πιο συγκεκριμένη. Σε γενικές γραμμές οι μπότες μέχρι το γόνατο κολακεύουν τις περισσότερες από εμάς και η σχετικά στρογγυλή μύτη όχι τετράγωνη ή μυτερή είναι ιδανική για όλες τις ώρες.

 

Ερώτηση 3

Καλημέρα Σοφία, έχω βρει ένα καλό tweed σακάκι της μαμάς μου με χρυσή κλωστή και σκέφτομαι πως θα το κάνω πιο καθημερινό, για να το χαρώ.

Απάντηση

Γεια σου φίλη μου, το tweed σακάκι της μαμάς σου θα το συνδυάσεις με τζιν σε every day σύνολα και θα το χαρείς πολύ τώρα το φθινόπωρο! Είναι από τα πανωφόρια που τώρα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες παντού!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Eρώτηση 4

Θέλω να αγοράσω μία καινούργια τσάντα αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω, μεγάλη tote ή μία shoulder σαν πουγκί. Δεν είδα και τι τάσεις υπάρχουν φέτος αλλά εσύ τι μου προτείνεις;

 

Aπάντηση

Φέτος οι τάσεις έχουν πολλές επιλογές και μπορείς να τις δεις στο σχετικό άρθρο που ήδη έχω γράψει στο Tlife! Kαι οι δύο τσάντες που σκέφτεσαι είναι σωστές για καθημερινές εμφανίσεις και τις κρατάς όλες τις εποχές. Μπορείς να δεις κάποιες και να καταλήξεις με βάση το σχέδιο και την τιμή της. Διάλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο με τα ρούχα σου, να έχει ωραίο δέρμα και να μην είναι βαριά και με όγκο. Αν θες στείλε μου μερικές φωτογραφίες να σου πω την γνώμη μου πιο συγκεκριμένα.

 

Eρώτηση 5

Έχω ένα ωραίο μεταξωτό φόρεμα λευκό που μοιάζει με νυχτικό και σκέφτομαι αν φοριέται τώρα το φθινόπωρο και πως;

Aπάντηση

Το φόρεμα σου μπορείς να το φορέσεις τώρα με πουλόβερ από επάνω ή με ζακέτες δίνοντας του ένα φθινοπωρινό ύφος αρκεί να μην κρυώνεις εφόσον το ύφασμα του είναι κάπως πιο καλοκαιρινό. Σε παπούτσι με ένα τέτοιο σύνολο διάλεξε ντελικάτες μπαλαρίνες ή mules.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Eρώτηση 6

Σοφία γεια σου, είμαι σε φάση που θέλω να αγοράσω ένα σακάκι και θέλω την βοήθεια σου, να πάρω ένα κλασικό μαύρο ή ένα ωραίο καρό γκρι που έχω βρει;

 

Aπάντηση

Φίλη μου αν δεν έχεις κλασικό μαύρο σακάκι, τότε αυτή είναι η πρώτη αγορά που πρέπει να κάνεις, αν όμως υπάρχει αυτό το βασικό κομμάτι στην ντουλάπα σου τότε το καρό γκρι είναι η επόμενη επένδυση που θα σε βολέψει πολύ.

 

And More