Τσάντες: Οι πιο δυνατές τάσεις για τον φετινό χειμώνα

Για τους λάτρεις της μόδας, οι τσάντες είναι πάντοτε αξεσουάρ διαχρονικής αξίας και γοητείας. Μια τσάντα που έχεις επενδύσει, μένει στην γκαρνταρόμπα για χρόνια και συνδυάζεται με όλα τα ντυσίματα, σε διαφορετικές περιστάσεις. Εφόσον λοιπόν, κανένα σύνολο δεν ολοκληρώνεται σωστά, χωρίς τσάντα, τώρα είναι η σωστή στιγμή να δεις τις νέες τάσεις σε αυτό το καθημερινό μας αξεσουάρ.

Για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2021-22, οι σχεδιαστές φρόντισαν να δηλώσουν με τα σχέδια τους, ότι οι τσάντες που θα κρατήσουμε θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές: σε μεγέθη, σε υφές, σε σχέδια ενώ οι επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα και budget! Φέτος, οι τσάντες του χειμώνα φέρνουν τα κλασικά μοντέλα αλλά και νέα ενδιαφέροντα σχέδια, μαλακές υφές, χρώματα και design λεπτομέρειες  που θααναβαθμίζουν το ντύσιμο σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Σου ετοίμασα, λοιπόν, ένα αφιέρωμα στις τσάντες που θα μας απασχολήσουν αυτή την περίοδο και αφού τις ανακαλύψουμε   μαζί, μετά μπορείς να αποφασίσεις την επόμενη αγορά που σίγουρα θα κάνεις.

Party bags

Gucci

Mετά την πανδημία θα βγούμε ξανά θα χορέψουμε και θα πάμε σε πάρτι, αν όλα πάνε καλά! Οι σχεδιαστές είναι αισιόδοξοι και οι party bags επέστρεψαν στον «χάρτη» με αποκορύφωνα την sparkling καρδιά του οίκου Gucci.

Micro bags

@jacquemus

Mε οδηγό τα σχέδια του Jacquemus αυτό το trend συνεχίζει την ανοδική του πορεία με λεπτομέρειες από γούνα αλλά και νέα χρώματα να του δίνουν fresh look.

Λευκές τσάντες

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Πίσω στα 90s και με δερμάτινα σχέδια που κυρίως επανέφερε η Prada η λευκή τσάντα μπαίνει στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και απαιτεί minimal look για να ολοκληρώσει τέλεια την εμφάνιση σου.

Χοντρές αλυσίδες

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DeMellier (@demellierlondon)

Ενα ολοκαίνουργιο trend που ταιριάζει καλύτερα σε medium size τσάντες που θα κρατήεις μέσα στον χειμώνα με τα ζεστά γήινα χρώματιστά σου σύνολα.

 

Ασύμμετρα σχέδια

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JONATHAN SIMKHAI (@jonathansimkhai)

Σχέδια χωρίς σχήμα σαν πίνακες ζωγραφικής μοντέρνας τέχνης που δίνουν new look στα αξεσουα΄ρα που κρατάς όλη μερα.

Βig tote

Fendi/SPLASH/Image Image

Η tote bag είναι τσάντα που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις απλά φέτος μεγαλώνει το μέγεθός της και την κρατάς αντί να την κρεμάς στους ώμους.

Τετράγωνο 60s σχήμα

Coperni/SPLASH/Ideal Image

Τα τσαντάκια που μεσουρανούσαν  την δεκαετία του 60 με γεωμετρικά σχήματα και μικρά μεγέθη επανήλθαν και δίνουν  κομψότητα στα χειμερινά σου look.

Γούνινες τσάντες

Off_White/SPLASH/Ideal Image

Γούνα σε όλο το μέγεθος της τσάντα ή και λεπτομέρειες είναι από τα κυρίαρχα trend της νέας σεζόν που αξίζει να τολμήσεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More