Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν αυτό που φοράς είναι ok αν τα παπούτσια που πήρες ταιριάζουν με το περσινό σου φόρεμα αν το top που εχεις στην ντουλάπα φοριέται και φέτος και πολλά ακόμη ερωτήματα στιλιστικά. Εδώ στο Τlife όλα αυτά θα γίνουν παρελθόν αφού μπορείς να στείλεις ότι σε απασχολεί για το προσωπικό σου style ακόμη και  με φωτογραφίες στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, άνοιξε την ντουλάπα σου και στείλε ότι απορία έχεις για να ανανεώσεις το style εύκολα!

Eρώτηση 1

Καλημέρα σας , είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο (βράδυ) και θα ήθελα να σας ρωτήσω  τι σκουλαρίκια και τι τσαντάκι μπορώ να συνδυάσω με αυτό το μαύρο μακρύ πλισέ φόρεμα (παρακαλώ μην δείξετε την εικόνα ) .
Για παπούτσι θα φορέσω μαύρο  σουέτ πέδιλο μπροστά κλειστό κ πίσω ανοιχτό, είναι σωστό ή με συμβουλεύετε κάτι άλλο ;
Σας ευχαριστώ παρά πολύ εκ των προτέρων
Απάντηση
Φίλη μου επειδή το φόρεμα σου είναι μουσελίνα και πλισέ μην συνδυάσεις suede κλειστά παπούτσια μπροστά αλλά δερμάτινα κλασικά που ταιριάζουν περισσότερο για να έχει ένα αέρινο ύφος το όλο σύνολο σου.Σε κοσμήματα μπορείς να προσθεσεις ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια χρυσά και να κρατήσεις ένα raffia clutch για να του δώσεις πιο summer mood.
Ερώτηση 2
Καλήμερα έχω τα παρακάτω για μία εμφάνιση: φόρεμα, τσαντάκι και πέδιλα, με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να τα συνδυάσω  που είναι όλα ροζ.
Απάντηση
Φίλη μου θα σου πρότεινα να κρατήσεις το φόρεμα και τα παπούτσια και να ”σπάσεις” το total pink σύνολο κρατώντας μία άλλη τσάντα και προσθέτοντας χρωματιστά σκουλαρίκια.

Eρώτηση 3

Καλησπέρα σας! Έχω πλισέ μαύρη φούστα θέλω να τη βάλω σε μνημόσυνο, θέλω κάτι σκουρόχρωμο από πάνω τι μπορώ να συνδυάσω;τι μου προτείνεται ώστε να μην με παχαίνει γιατί έχω και κάποια κιλά παραπάνω.

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείνω να βάλεις από πάνω μία απλή λεπτή μαύρη μπλούζα με λίγο μανίκι για να δείχνει και πιο ωραίο το χέρι ενώ αν θες μπορείς να προσθέσει μία λεπτή ζώνη για καλύτερο shape και τονισμένη μέση.

Ερώτηση 4

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: στο γραφείο μου έχω dress code και φοράω κυρίως midi φορέματα και φούστες. Αν μπορώ να βάλω mini πως θα είναι αυτό και σε τι ύφος;

Aπάντηση
Φίλη μας, αν το dress code στο γραφείο είναι office, πολύ καλά κάνεις και επιλέγεις κυρίως midi γραμμές γιατί είναι πολύ chic. To mini σαν μήκος δεν είναι απαγορευτικό αλλά θέλει προσοχή. Εννοείται αποφεύγεις τα πολύ στενά φορέματα σε midi γραμμή και αν θέλεις να βάλεις κάτι σε αυτό το μήκος σου προτείνουμε πιο αέρινη εκδοχή. Δες τις φωτογραφείς για να έχεις και μία εικόνα. Πρόσεχε το μήκος. Όχι πολύ πάνω από το γόνατο.

Ερώτηση 5
Καλημέρα! Τι να φορέσω στην βάπτιση των παιδιών μου;

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας δίνεις καμία πληροφορία για εσένα και η ερώτηση σου είναι πολύ γενική. Αν θες στείλε μας μερικά στοιχεία για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Γενικά ένα ωραίο φόρεμα σε
daily ύφος είναι η πιο κομψή επιλογή για την περίσταση.

Ερώτηση 6

Γεια σας είμαι 34 χρονών και έχω πάρει την ολόσωμη φόρμα που σας στέλνω για ένα γάμο παρακαλώ μην δημοσιευτεί. Δεν ξέρω με τι είδους ζώνη να την συνδυάσω γιατί η δική της μου κάνει λίγο πρόχειρη για γάμο. Τα κοσμήματα που θα βάλω θα είναι χρυσά.

Απάντηση

Φίλη μας η ολόσωμη φόρμα που μας δείχνεις δεν χρειάζεται ζώνη, μπορείς να αφαιρέσεις την δικιά της που δεν σου αρέσει και να αφήσεις το ρούχο σκέτο αφού το ψηλόμεσο σχέδιο που έχει είναι τέλειο και χωρίς αξεσουάρ.

And More