“Τι να φορέσω;”. Απαντάμε στις δικές σου απορίες και ερωτήσεις

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

 

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια φούστα τούλινη μίντι. Μήπως ξέρετε που θα βρω και με τι να την συνδυάσω για να πάω σε γάμο; Είμαι 26 χρονών, ψηλή και όχι πολύ αδύνατη.

Απάντηση
Φίλη μας για τούλινη φούστα μπορείς να δεις στα καταστήματα BSB αλλά και στο κατάστημα Serendipity στο Ψυχικό. Θα την συνδυάσεις με ένα αέρινο top σε lingerie ύφος και πέδιλα. Βρες την φούστα και μετά μπορούμε να τα ξαναπούμε για τις λεπτομέρειες.

Ερώτηση
Γεια σας! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας. Έχω αγοράσει ένα στράπλες δαντελένιο κοραλί φόρεμα με full shir σχέδιο στο κάτω μέρος, για τον γάμο της αδερφής μου Οκτώβριο. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας απέφυγε να το συνδυάσεις με μαύρα παπούτσια και επέλεξε κάτι πιο ενημερωμένο, όπως ασημένιες γόβες. Προτίμησε σκουλαρίκια σε χρώμα που έχει ήδη το φόρεμα, κράτησε ένα σατέν μαύρο clutch, και αν κρυώνεις ρίξε στους ώμους ένα κλασικό μαύρο σακάκι.

Ερώτηση
Καλημέρα! Τι να φορέσω στην βάπτιση των παιδιών μου;

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας δίνεις καμία πληροφορία για εσένα και η ερώτηση σου είναι πολύ γενική. Αν θες στείλε μας μερικά στοιχεία για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Γενικά ένα ωραίο φόρεμα σε
daily ύφος είναι η πιο κομψή επιλογή για την περίσταση!

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Τέλος Οκτωβρίου παντρεύομαι και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα φόρεμα για την προηγούμενη μέρα που θα έχουμε κόσμο στο σπίτι. Είμαι καστανή και με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Τι χρώμα θα μπορούσα να βάλω;

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα φόρεμα σε powder pink απόχρωση. Πηγαίνει στα χρώματα σου, είναι εύκολο να το συνδυάσεις και θα μπορείς να το χαρείς μετά την περίσταση, αλλά και κάθε εποχή, αφού συνδυάζεται εύκολα και είναι μια κλασικά κομψή επιλογή!

Ερώτηση
Γεια σας! Τον Αύγουστο γίνομαι νονά και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Ένα μακρύ φόρεμα είναι εύχρηστο; Ή να ψάξω κάτι πιο κοντό; Είχα κάτι τέτοιο στο νου μου προς το παρόν. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ημέρα σαν νονά έχεις πολύ τρέξιμο και το βασικό είναι να είσαι κομψή και άνετη. Θα σου προτείναμε να δεις κάποιο φόρεμα σε πιο midi εκδοχή για να μπορείς να κινείσαι και κυρίως να χαρείς την μέρα εκείνη!

 

And More