“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ράψει μια μαύρη μάξι φούστα από δαντέλα σε ίσια γραμμή με ψηλή μέση που φτάνει ως στο στήθος. Ψάχνω με τι να τη συνδυάσω για γάμο το Μάιο.

Απάντηση
Φίλη μπορείς να την συνδυάσεις με ένα μαύρο crop top και πολύ λεπτά χρυσά βραχιόλια, ενώ στα παπούτσια ένα ζευγάρι πλατφόρμες μαύρες είναι ok!

Eρώτηση
Τώρα την άνοιξη πως φοράμε τις φούστες και τα φορέματα; Χωρίς καλσόν κρυώνω, τα χοντρά καλσόν που λατρεύω ειναι πολύ χειμωνιάτικα, τα λεπτά καλσόν μου φαίνονται παλιομοδίτικα. Έχω καταλήξει να φοράω μονο παντελόνια

Απάντηση
Φίλη μας, όσο ο καιρός φτιάχνει τόσο το καλσόν μπαίνει στην..ντουλάπα! Δεν είναι ωραίος συνδυασμός τα pastel look της Άνοιξης με καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Θα σου προτείναμε να αποφύγεις να τα φοράς για λίγο καιρό αφού κρυώνεις και να τα συνδυάσεις σωστά όταν είσαι έτοιμη!


Ερώτηση
Γεια σου αγαπημένο μου Τlife. Το στυλ μου ήταν πάντα casual. Denim, sneakers, μίνι φούστες και φορέματα, κολάν, μποτάκια. Έχω φτάσει πλέον τα 52. Κρύβω άνετα μία δεκαετία και παραπάνω. Είμαι 1.60 και 58 κιλά. Πώς να ταιριάξω αυτα τα νεανικά ρούχα και παπούτσια με την ηλικία μου

Απάντηση
Φίλη μας το casual look είναι super επιλογή για κάθε ηλικία με κάποιες προσαρμογές. Tα denim σύνολα είναι υπέροχα και δεν έχουν ημερομηνία λήξης, όπως και τα φορέματα σε πιο cool ύφος ή τα κολάν. Αυτό που μπορείς να προσέξεις από εδώ και πέρα είναι να μην φοράς πολύ έντονα χρώματα αλλά να επιλέγεις μία παλέτα πιο safe chic για την ηλικία σου. Κυρίως δηλαδή basic colors. Όχι στάμπες, όχι πολλά prints, όχι πολλά στολίδια. Γενικά πιο minimal styling!

Eρώτηση
Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα ενα φόρεμα μέχρι το γόνατο. Από τη μέση και κάτω έχει δαντέλα, από έξω και απο μέσα φόδρα και είναι μαύρο. Είναι μόνο για να πας κάπου επίσημα; Με τι θα μπορουσα να το συνδυασω για να φανεί πιο καθημερινό.
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας θα ήταν καλύτερα να είχαμε μία εικόνα του φορέματος σου αλλά από την περιγραφή μπορούμε να σου πούμε ότι ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα για να γίνει πιο καθημερινό θέλει minimal αξεσουάρ. Φόρεσε το με ballerinas ή nude shoes και καθόλου αξεσουάρ για μία πρωινή chic εμφάνιση.

Eρώτηση
Γεια σας! Ευχαριστώ για τις όμορφες στυλιστικές απαντήσεις σας. Θέλω να ρωτήσω πώς να συνδυάσω ένα nude wrap dress σε midi γραμμή! Θα φορεθεί σε βάφτιση από 40άρα κυρία με κανονικό σωματότυπο! Θα του πήγαινε μία μπλε καπαρντίνα; Nude γόβες; Πιασμένο μαλλί;

Απάντηση
Φίλη μας είμαστε πολύ σύμφωνες στα nude shoes και στο να πιάσεις τα μαλλιά σου, αλλά το χρώμα της καμπαρντίνας δεν ταιριάζει πολύ! Διάλεξε μία σε κλασική απόχρωση για να κρατήσεις όλο το σύνολο σε nude pink colors!

Eρώτηση
Σε τι ειδους περίσταση (γάμο,βάφτιση….) θα μπορούσα να βάλω ενα λευκό σατέν κοστούμι;

Aπάντηση
Φίλη μας το σατέν σαν ύφασμα είναι πιο safe επιλογή σε πιο βραδινές περιστάσεις και όχι πρωί σε μία βάφτιση. Θα μας άρεσε πολύ σε ένα γάμο συνδυασμένο με sexy sandals ή γόβες σε nude color, lingerie top και διακριτικά χρυσά κοσμήματα!

Eρώτηση
Καλησπέρα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο και αγόρασα αυτό το φόρεμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως να το συνδυάσω; Σκέφτηκα γόβες σε nude χρώμα. Τι κοσμήματα να βάλω; Και τι πανωφόρι αν εχει κρύο;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας, σκέφτηκες πολύ καλά για τις γόβες σε αυτή την απόχρωση. Σε κόσμημα σίγουρα όχι κάτι στο λαιμό. Ίσως ένα ωραίο βραχιόλι με χρώματα και για πανωφόρι του ταιριάζει ένα απλό spring coat, αν και εφόσον κρυώνεις, ριγμένο στους ώμους σε απόχρωση γκρι ανοιχτό ή off white!

And More