“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση

Τι να βάλω στα βαφτίσια της κόρης μου; Θα είναι τέλη Απριλίου. Θα ήθελα φόρεμα. Είμαι καστανή, 1.67 ύψος και 63 κιλά. Τι πραγματικά μου ταιριάζει; Ρούχα, παπούτσια, τσάντα. Βοηθήστε με σας παρακαλώ… Σας φιλώ!

Απάντηση
Φίλη μας δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Τέλη Απριλίου μπορείς άνετα να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα και να είσαι πολύ κομψή στη βάφτιση της μικρής σου. Τώρα για το ύφος δεν ξέρουμε καθόλου το σωματότυπό σου οπότε θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις να δοκιμάζεις κάποια φορέματα σε pastel αποχρώσεις και σε μήκος που σου ταιριάζει (midi ή chic mini ) και να μας στείλεις κάποιες φωτό (δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά.

Ερώτηση
Καλησπέρα
σας! Με λένε Μαρία και είμαι 28 χρονών. Είμαι ξανθιά, ζυγίζω 58 κιλά και έχω ύψος 1.62. Αρχές Μαρτίου θα γίνω μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της αδερφής του φίλου μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Ο γάμος θα γίνει μεσημέρι! θα με βοηθούσαν πολύ οι προτάσεις σας.

Απάντηση

Φίλη μας για την περίσταση αυτή έχεις αρκετές επιλογές: φόρεμα, φούστα και
top, ολόσωμη φόρμα, παντελόνα κ.λ.π.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρώματα. Να μην είσαι δηλαδή πολύ βραδινή και να έχεις πιο daily chic styling. Mία πολύ καλή επιλογή θα ήταν zip culotte με top και ωραίες γόβες.



Eρώτηση

Καλησπέρα. Είμαι καλεσμένη σε γάμο. Δεν έχω ιδέα τι να φορέσω. Δεν έχω γόβα μαύρη (βασικό). Θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι. Είμαι 1.60 και 58 κιλά. Έχω μόνο ένα φόρεμα μαύρο με έναν ώμο (δεν ξέρω αν είναι ξεπερασμένο) και μποτάκι ψηλοτάκουνο μαύρο μέχρι τον αστράγαλο. Τι αξεσουάρ προτείνετε; Ευχαριστώ!!!

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραία επιλογή και δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο. Μας αρέσει ο συνδυασμός με τα μποτάκια σου. Κάνει edgy style και είναι μια χαρά για το πάρτι του γάμου. Σε αξεσουάρ ένα ωραίο βραχιόλι χρυσό είναι super.



Ερώτηση

Δυσκολεύομαι στο συνδυασμό! Μπορώ να φορέσω μίνι δερμάτινο φόρεμα με μποτάκι ψηλό βελούδο;

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το δερμάτινο φόρεμα σου με ένα άλλα μποτάκια και όχι το βελούδινο. Δεν ταιριάζουν απόλυτα. Φόρεσε το βελούδινο μποτάκι σου με ένα άλλο μαύρο φόρεμα και το δερμάτινο φόρεμα σου με leather ankle boots.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα βελούδινο στενό φόρεμα σε μπορντό χρώμα με μακρύ μανίκι. Θα ήθελα να μου πείτε με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το φορέσω σε γάμο (εκτός από σκουλαρίκια γιατί δε φοράω). Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Απάντηση

Φίλη μας, ένα ωραίο κολιέ, όχι μακρύ, με χρώματα είναι πολύ καλή επιλογή για τον γάμο. Σε χρυσή απόχρωση για να ταιριάζει με το φόρεμα σου.

And More