Site icon TLIFE

“Τι να φορέσω και πως;”: Εσύ ρωτάς κι εμείς σου απαντάμε!

Q&A

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

 

Ερώτηση
Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω το εξής. Θέλω να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας με μαύρες γόβες. Μπορώ;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου έχει ένα style πιο vacancy και δεν ταιριάζει με ένα ζευγάρι urban shoes όπως είναι οι γόβες. Μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, με loafers, με πλατφόρμες ή σανδάλια (το καλοκαίρι), και βέβαια με flat mules.

Ερώτηση
Καλημέρα! Είμαι 18 χρονών και τέλος του μήνα έχω ένα γάμο σε νησί. Τι θα μου προτείνατε να βάλω; Σκέφτομαι αέρινο φόρεμα τιρκουάζ. Με τι πανωφόρι όμως να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας τέλος του μήνα θα είναι ακόμη Άνοιξη και ίσως στο νησί να μην έχει και τόσο καλό καιρό για να μπορέσεις να φορέσεις το καλοκαιρινό σου αέρινο φόρεμα. Θα σου προτείναμε μία πιο safe spring λύση, δηλαδή παντελόνα και top, ή αν θες φόρεμα κάτι πιο ζεστό για να μπορέσεις να χαρείς το event χωρίς να κρυώνεις! Σου προτείνουμε μερικά σχέδια στο χρώμα που σου αρέσει.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Στις 15 Aπριλίου θα βαφτίσω την τρίτη μου κόρη. Θα φορέσω ολόλευκη ολόσωμη φόρμα με κοντό κόκκινο σακάκι, λεπτή ζώνη στην μέση, αλλά δεν ξέρω τι παπούτσι να συνδυάσω. Γόβες ή πέδιλο και τι χρώμα;

Aπάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις μία slingback γόβα σε λευκό χρώμα, ώστε να τη χαρείς και εκείνη τη μέρα, αλλά και όλη τη σεζόν, αφού φέτος είναι huge τάση!

Ερώτηση
Γεια σας φίλες μου και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Θέλω να αγοράσω ένα jaclet jean αλλά δεν θέλω να είναι μπλε. Τι χρώμα λέτε να πάρω φέτος;

Απάντηση
Φίλη μας φέτος είναι τάση το λευκό denim jacket, αλλά και το μαύρο πολύ. Δες τα σύνολά σου και αναλόγως αγόρασε αυτό που θα σε βολέψει. Το λευκό σίγουρα θα το χαρείς όλο το καλοκαίρι αλλά το μαύρο είναι πιο κλασική επιλογή αφού το φοράς όλο το χρόνο!

Ερώτηση
Ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα ξανά τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια γιατί θέλω να πάρω.

Απάντηση
Φέτος, τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι huge trend και για αυτό τα βλέπεις παντού. Εννοείται να πάρεις και μπορείς να τα σετάρεις και με πιο cool urban σύνολα (π.χ. παντελόνι και jacket).

 

© 2024 tlife.gr