Το fashion team του Tlife απαντάει στις δικές σας στιλιστικές απορίες

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να συνδυάσω αυτή την εποχή το πρωί το συγκεκριμένο φόρεμα με μπεζ καουμπόικες μπότες. Αν ναι, με τι χρώμα καλσόν; Επίσης τι μπορώ να φορέσω για ζακέτα. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πιο καλοκαιρινό και σαν χρώμα και σαν ύφος. Δεν μπορείς να το συνδυάσεις πλέον, αλλά σίγουρα θα το χαρείς από την άνοιξη και μετά.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να συνδυάσω μία tweed φούστα για μια καλή περίσταση. Με τι χρώμα και στιλ μπλούζας, τι χρώμα καλσόν και παπούτσι ; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να την συνδυάσεις με λευκό ρομαντικό top ή με ένα ωραίο wool ζιβάγκο, οπάκ μαύρο καλσόν και μποτάκια. Επίσης μπορείς να την συνδυάσεις χωρίς καλσόν και πέδιλα στις γιορτινές σου εμφανίσεις ή με διάφανο μαύρο καλσόν που είναι πολύ ωραία επιλογή για πιο επίσημα look.

Ερώτηση
Έχω να πάω σε ένα γάμο. Έχω επιλέξει να φορέσω μια παντελόνα και ένα πουκάμισο και τα δυο σε αέρινο ύφασμα και χρώμα σπασμένο λευκό (ιβουάρ). Από πάνω θα φορέσω το δερμάτινο παλτό μου που είναι berry. Τι παπούτσια και τσάντα να συνδυάσω μιας και το μαύρο μου φαίνεται ότι δεν θα ταίριαζε;
Με εκτίμηση Αμαλία

Απάντηση
Φίλη μας μία ωραία και chic επιλογή για το σύνολό σου είναι γκρι αξεσουάρ. Επέλεξε μία suede γόβα και σε τσάντα κάτι από γκρι μαλακό δέρμα. Ταιριάζουν πάρα πολύ ωραία με το σύνολό σου.

Ερώτηση
Τι να φορέσω σε παράσταση μπαλέτου που θα πάω να παρακολουθήσω σε λίγες μέρες στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά;

Aπάντηση
Φίλη μας σε μία τέτοια περίσταση μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο παντελόνι και πουκάμισο, ένα φόρεμα σε midi γραμμή, ακόμη και ένα jean με ωραίο top. Aν η πρόσκληση δεν λέει επίσημο ένδυμα τότε το casual chic ύφος είναι πολύ ok για την βραδιά.

Ερώτηση
Δυστυχώς ακόμη διαθέτω τον καταραμένο σωματότυπο μήλο και επέλεξα για γάμο το Σάββατο να βάλω μια εμπριμέ τουνίκ. Σκέφτομαι να φορέσω σκούρο καλσόν και μαύρα μποτάκια με τακούνι.

Aπάντηση
Φίλη μας είναι μια χαρά αυτά που σκέφτεσαι και η τουνίκ είναι πολύ καλή επιλογή για το σωματότυπό σου. Μπορείς να δώσεις extra styling με κολιέ σε χρυσή απόχρωση ή ωραία gold hoops.

Ερώτηση
Γεια σας .Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι σωστό να βάλω καλσόν με slingbacks. Eυχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις καλσόν με slingbacks αν τις συνδυάσεις με φόρεμα ή φούστα. Διάλεξε ένα διάφανο, μαύρο, όχι οπάκ ούτε beige. Αν το σύνολό σου είναι με παντελόνι, τότε δεν μπορείς να φορέσεις καλσόν ή καλτσάκια για να νιώθεις πιο ζεστή.

And More