Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Στείλε ότι απορία έχεις και η fashion editor θα σου δώσει την απάντηση!

Τι να φορέσω σε ένα γάμο τώρα τον Σεπτέμβριο; Ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα στις εκπτώσεις; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Κορίτσια του style γεια σας, αγόρασα στις εκπτώσεις μία καμπαρντίνα αλλά όχι την κλασική και θα ήθελα την γνώμη σας. Είναι βολικό σαν ρούχο ή να πάρω ένα κοντό jacket;Επίσης τι παπούτσια προτείνετε για τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου; Είμαι μικροσκοπική και οι μπαλαρίνες απορρίπτονται δια ροπάλου ,μένω σε βροχερή πόλη και δουλεύω σε εταιρεία!

Απάντηση

Φίλη μας η καμπαρντίνα είναι all time classi πανωφόρι και σίγουρα θα την φορέσεις πόλυ. Δεν πειράζει που δεν είναι η κλασική εκδοχή ως προς το χρώμα, θα την συνδυάσεις το ίδιο άνετα και αυτή αφού η απόχρωση που επέλεξες πάει με πάρα πολλά σύνολα. Τώρα για τις βροχές, οι μπαλαρίνες και τα loafers είναι μία καλή λύση για office style αλλά αν θες να τα αποφύγεις τότε υπάρχουν τα δερμάτινα ankle boots που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο σου με ένα φόρεμα ή φούστα τις βροχερές μέρες.

Foto:Mango

Ερώτηση 2

Γεια σας. Είμαι 35 ετών και στις αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω την βάπτιση του μωρού μου,η οποία θα γίνει το πρωί. Επέλεξα το φόρεμα της φώτο (ας μη δημοσιευθεί) και θα ήθελα συμβουλή για παπούτσια, μαλλιά κ αξεσουάρ. Έχω ύψος 1.75 μελαχρινή,τα μαλλιά μου είναι μακριά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μας καταρχήν είναι τέλειο το φόρεμα που έχεις επιλέξει για την βάφτιση. Για τα παπούτσια θα σου πρότεινα γόβες με δέσιμο στον αστράγαλο που ταιριάζει με το retro ύφος του φορέματος σου και σε αξεσουάρ σκουλαρίκια με χρώμα. Αν θες ιδέες για τα μαλλιά σου μπες στην στήλη του beauty και δες ότι πιο fresh στις τάσεις τώρα.

Ερώτηση 3

Γεια σας αρχές Οκτωβρίου παντρεύεται ο γιος μου, έχω πάρει το φόρεμα και τα παπούτσια που σας στέλνω (και παρακαλώ να μην δημοσιευτούν) θα ήθελα να μου προτείνετε με τι κοσμήματα και τσαντάκι να τα συνδυάσω.

Aπάντηση

Φίλη μας πολύ ωραίος ο συνδυασμός που έχεις κάνει, το φόρεμα σου έχει εντυπωσιακό σχέδιο στο πάνω μέρος οπότε δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ ίσως ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια αν πιάσεις και τα μαλλιά σου που θα στο πρότεινα αφού το σχέδιο του ρούχου το απαιτεί.

Σε τσαντάκι ένα μικρό χρυσό clutch είναι τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις stylish το σύνολο αυτό.

Ερώτηση 4

Γεια σας κορίτσια!

Το Σεπτέμβριο θα παντρευτώ στο δημαρχείο και επέλεξα το φόρεμα που σας επισυνάπτω! Δε ξερω τι παπούτσια να φορέσω!Ιδανικά θα ήθελα σανδάλια αλλά δεν ξέρω τι χρώμα.Κοσμήματα να μην φορέσω, να τα αποφυγω σκέφτομαι!

Aπάντηση

Φίλη μας με το φόρεμα σου δεν θα βάλεις καθόλου κοσμήματα θα κρατήσεις ένα minimal style σε makeu up και μαλλιά όπως το μοντέλο στην φωτογραφία που μας έχεις στείλει.

Τώρα σε παπούτσια το πιο safe είναι ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα με square toe και λεπτά λουράκια ώστε να έχει το σύνολο σου ένα chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα

Θα παρευρεθώ σε έναν γάμο στα μέσα του Σεπτεμβρίου και έτσι αγόρασα το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με ψηλά μπεζ πέδιλα. Αλλά δεν έχω ιδέα τι χρώμα τσάντα να κρατήσω. Τα μαλλιά μου είναι σγουρα ως τον ώμο, πως να τα έχω;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου έχει ένα 70’s style, δεν μας έχεις στείλει φωτογραφία από τα πέδιλα αλλά θα πρέπει και αυτά να είναι σε αυτό το mood. Το τσαντάκι μπορεί να έχει χρώμα από τις αποχρώσεις του φορέματος ιδανικά πράσινο θα ήταν τέλειο, ενώ τα μαλλιά σου μπορείς να τους δώσεις όγκο αφού είναι σγουρά και να έχεις ένα 70’s hair style.

And More