Tώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Δεν ξέρεις τι παπούτσια να φορέσεις με την αλλαγή του καιρού, θες να πας σε γάμο και δεν έχεις το σωστό ρούχο, πήρες καινούργιο σακάκι και θες αν το συνδυάσεις με τα περυσινά σου σύνολα αλλά δεν ξέρεις πως. Τώρα δεν θα έχεις καμία απορία πια αφού και εσύ έχεις τον προσωπικό σου στιλίστα. Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας ! Τέλος Οκτώβρη είμαι καλεσμένη σε γάμο,και θα φορέσω το παρακάτω φόρεμα (παρακαλώ μην δημοσιευτεί) με ασημί εσάρπα και ασημί γόβες. Θεωρείτε πως το χρώμα είναι αρκετά καλοκαιρινό γι’αυτήν την εποχή; Θα μπορούσα να φορέσω κάποιο άλλο χρώμα σε αξεσουάρ και παπούτσια για να μην είναι τόσο καλοκαιρινό το σύνολο;

Aπάντηση

Φίλη μας το χρώμα που έχει το φόρεμα είναι all season blue και μπορείς να το φορέσεις στον γάμο που είσαι καλεσμένη. Ο συνδυασμός με ασημένια αξεσουάρ μου αρέσει πολύ οπότε έχεις έτοιμο το look για την ημέρα εκείνη. Να περάσεις τέλεια!

Ερώτηση 2

Αγαπημένη ομάδα της μόδας, γεια σας!Κάνω ξεκαθάρισμα ντουλάπας, μετακομίζω αρα δωρίζω ή πετάω ό,τι δεν είναι πλέον για εμένα! Έχω λοιπόν κάτι γόβες με φιάπα, peep toe, μπεζ με λίγο μαύρο και λουράκι. Αλλού διαβάζω πως είναι τοπ μόδα street style και αλλού πως είναι άκομψες και ξεπερασμένες! Τι λέτε; Είμαι 30 και όχι 20 που ο,τι κι αν βάλεις συγχωρείται!

Απάντηση

Φίλη μου εφόσον είσαι σε τέτοια διάθεση απαλλάγής από πράγματα που δεν φοράς αρκετά καλό θα ήταν να αποχωριστείς και τα παπούτσαι που μας περιγράφεις και να κάνεις χώρο γαι ένα νέο ζευγάρι γόβες που θα σε ανανεώσουν και θα δώσουν και στο style σου ένα ωραίο update. Mπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι με block heel και να τις συνδύαεις φέτος με όλα σου τα σύνολα.

Ερώτηση 3

Γεια σας! Είμαι 55 χρονών αδύνατη με ύψος 1.62, το Νοέμβριο είμαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρω τι να φορέσω λατρεύω τα μακρυά αέρινα φορέματα ΟΧΙ κολλητά θα μπορούσα να φορέσω κάτι τέτοιο η δεν ταιριάζει με την ηλικία μου; Mε τι θα μπορούσα να το βάλω από πάνω, καθώς
επίσης και με τι παπούτσια, να τονίσω ότι ΔΕΝ φοράω ψηλά τακούνια τύπου 12ποντα λόγω προβλήματος στην μέση, ο γάμος θα είναι απλός μπορείτε να μου προτείνεται κάτι;Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να συνδυάσεις ένα φόρεμα όπως μας το περιγράφεις σε αέρινο ύφος για τον γάμο που είσαι καλεσμένη εφόσον αυτά τα φορέματα είναι must have για όλες τις ηλικίες. Τώρα για τα παπούτσια μία chic λύση είναι τα mules που θα δώσουν πολύ style στην εμφάνιση σου και δεν θα κουραστείς καθόλου. Σε πανωφόρι μπορείς να συνδυάσεις ένα σακάκι ή μία ζεστή εσάρπα.

Ερώτηση 4

Καλημέρα είμαι η Γεωργία και χρειάζομαι βοήθεια , έχω ένα μπλε σκούρο βελούδινο παντελόνι με τι μπλούζα μπορώ να το συνδυάσω εκτός από μαύρο και λευκό.

Aπάντηση

Γεωργία το παντελόνι σου μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με μαρινιερα η με μπεζ top σε πιο basic styling και αν θες να τολμήσεις και bold colors όπως κίτρινο ή κόκκινο σε top ή με prints!

Eρώτηση 5

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω ένα χειμωνιάτικο μποτάκι, βολικό να το φοράω στην δουλειά όλη μέρα. Σας στέλνω 3 σχέδια που μου άρεσαν, ποιο σας αρέσει πιο πολύ;

 

Απάντηση

Φίλη μου και τα 3 σχέδια είναι πολύ άνετα για κάθε μέρα που θες αλλά νομίζω το δεύτερο είναι το σχέδιο που θα το συνδυάσεις με τα περισσότερα σύνολα σου.

And More