Quiz: Ποιος διάσημος οίκος (μετά τον Gucci) αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί αληθινή γούνα;

Η Donatella μπαίνει στο group με πολλούς άλλους σχεδιαστές που έχουν αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσουν αληθινή γούνα στο μέλλον. Σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό 1843, η Donatella ανακοίνωσε ότι ο οίκος Versace δεν θα συνεχίσει να δουλεύει με animal fur στις επόμενες συλλογές.

Αληθινή γούνα; έχω τελειώσει με αυτά. Δεν θέλω να σκοτώνω ζώα για να κάνω μόδα. Δεν είναι σωστό”, δήλωσε η σχεδιάστρια. Παρόλο που η fashion director εξέφρασε την περιφρόνησή της για τα ρούχα από αληθινή γούνα, η ανακοίνωση του οίκου δεν είναι ακόμη επίσημη.

Στην πραγματικότητα μπορείς ακόμη και τώρα να αγοράσεις ένα γούνινο μαξιλάρι από την house line του brand, από γούνα λαγού που στοιχίζει 1,450 δολάρια, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα γίνει πράξη η δήλωση της Donatella!

H Donatella ακολουθεί μια μεγάλη σειρά από high fashion brands που έχουν αποφασίσει δηλώσει σταματήσει να δουλεύουν με αληθινή γούνα. Οίκοι όπως: Gucci, Michael Kors, Tom Ford, Furla and Givenchy, πρόσφατα ακολούθησαν αυτή την νέα fur free τάση, ενώ άλλα όπως: Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Vivienne Westwood, and Calvin Klein έχουν κάνει πράξη αυτή την απόφαση πολλά χρόνια τώρα!

H luxuruy βιομηχανία μόδας αλλάζει και θα είμαστε εδώ να δούμε αν όντως θα γίνει πραγματικότητα αυτό το νέο κίνημα!

Read More

And More