Η Rihanna φόρεσε το πιο περίεργο αξεσουάρ που είδαμε στο Coachella

Το πρώτο ΣΚ στο Coachella ολοκληρώθηκε και αυτό που περιμένουμε πλέον είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα φέρει μαζί του πολλά μουσικά και bohemian vibes στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Οι εμφανίσεις που είδαμε αυτές τις μέρες θα συνεχίσουν να μας απασχολούν λίγο ακόμα, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο φωτογραφικό υλικό με πολλά ακόμα looks. Όπως αυτό της Rihanna…

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Το στιλ του συγκεκριμένου event περιλαμβάνει κατά βάση denim κομμάτια, crop top και διάφορα αξεσουάρ με hippie επιρροές. Το bad girl όμως, αρνήθηκε να συμβιβαστεί με αυτό το πρότυπο, επιλέγοντας ένα πολύ ξεχωριστό outfit και ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ που είδαμε πρώτη φορά στο catwalk του οίκου Gucci για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/19 και πιστεύαμε ότι… εκεί θα έμενε μόνο!

Για την ακρίβεια, η τραγουδίστρια αδιαφορώντας για τον καυτό καιρό της ερήμου, επέλεξε να φορέσει ένα oversized πουκάμισο, σε συνδυασμό με ένα φούτερ και snakeskin μπότες, το οποίο look επέλεξε να ολοκληρώσει με ένα balaclava, δηλαδή αυτήν τη full face μάσκα που βλέπεις στη φωτό.

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και θυμηθούμε την εμφάνιση που είχε κάνει στο Coachella το 2017, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Rihanna έχει αδυναμία στον οίκο Gucci και τα ιδιαίτερα capsule pieces που λανσάρει, μιας και τότε είχε φορέσει ένα sparkly ολόσωμο item με μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπο.

Read More

And More