Σαγιονάρες: Φέτος οι fashionistas τις φοράνε πιο συχνά στην πόλη απ’ ότι στην παραλία

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μόλις ακούς τη λέξη σαγιονάρες; ’Aνεση και στιλ.

Αυτό το παπούτσι, εδώ και πολλά καλοκαίρια, υπόσχεται ανέμελο look και comfort αίσθηση στις εμφανίσεις μας. Συνήθως τις φοράμε το καλοκαίρι στις διακοπές μας, στην παραλία αλλά και στα holiday σύνολά μας. Αυτό φέτος όμως έχει αλλάξει. Οι σαγιονάρες φοριούνται σε ένα minimal style από τις fashionistas  και προσθέτουν στιλ ακόμη και σε ένα καθημερινό σύνολο. Η φετινή sold out εκδοχή είναι μαύρη, με platform σόλα και χοντρή διχάλα που βλέπουμε περισσότερο στο Instagram.

Είτε τις αγαπάς είτε τις μισείς, αυτό το καλοκαίρι η συγκεκριμένη τάση έχει αγγίξει το peak. Τα πιο στιλάτα κορίτσια έχουν αγαπήσει τις σαγιονάρες και τις σετάρουν στους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς, αφήνοντας πίσω το απόλυτα summer style που τις είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ας δούμε μερικά outfits που θα σου δώσουν έμπνευση για το πώς θα συνδυάσεις τις σαγιονάρες σου στην πόλη κάνοντας τη διαφορά!

Συνδύασε ένα neutral λινό σύνολο με basket hat σε έντονο χρώμα και, βεβαίως, τις σαγιονάρες σου σε μαύρο χρώμα.

To παντελόνι σε μαύρο χρώμα συνδυάζεται με fun t-shirt και τις κλασικές μαύρες σαγιονάρες, αν θες το απόλυτο στιλ αυτό το καλοκαίρι.

@naaomiross

Οι πλατφόρμες σαγιονάρες είναι το σχέδιο που βλέπουμε να φοράνε περισσότερο οι influencers αυτό το καλοκαίρι και εσύ μπορείς να τις δοκιμάσεις με άνετα παντελόνια για αρχή.

@veronikaheilbrunner

Τα cropped παντελόνια συνδυάζονται με sleeveless top, πολλά λεπτά κολιέ και σαγιονάρες σε ένα neo boho style.

@_jeanettemadsen_

To αγαπημένο σου τζιν φέτος συνδυάζεται ακόμη μία φορά με σαγιονάρες σε μαύρο χρώμα και ένα χρωματιστό πουκάμισο κάνει με μία κίνηση updated το σύνολό σου.

@vikyandthekid

Στις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη μπορείς να συνδυάσεις ένα σορτσάκι σε 80s style με αέρινο πουκάμισο, τις αγαπημένες σου σαγιονάρες και ένα χρωματιστό top που θα δώσει bold detail στο look σου.

@vikyandthekid

Ένα σύνολο για παραλία αλλά και για βόλτα στο κέντρο το καλοκαίρι: shorts με striped top λευκό πουκάμισο και, βεβαίως, τις σαγιονάρες σου.

@monikh

Τα μακριά φορέματα αποκτούν ένα πιο cool style συνδυασμένα με σαγιονάρες.

@leoniehanne

Στην παραλία οι σαγιονάρες είναι μονόδρομος, αν θες να έχεις στιλ. Φέτος τα σχέδια είναι πολλά με τις μαύρες να ξεχωρίζουν και εδώ.

Το total black look αλλάζει ύφος με τις σαγιονάρες, που του δίνουν ένα πιο street style ύφος.

Ένα μαύρο σύνολο συνδυάζεται με λευκές σαγιονάρες και έχεις ένα daily black & white look.

 

 

Read More

And More