Saint Laurent: Εγκαταλείπει το Παρίσι και αλλάζει ήπειρο για το νέο show του

Ένας μεγάλος αριθμός σχεδιαστών έχει ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την εβδομάδα μόδας στη Nέα Υόρκη! Παρόλα αυτά, οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Anthony Vaccarello και τον οίκο Saint Laurent να απαρνιούνται για πρώτη φορά το Παρίσι και να δείχνουν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη!

To show θα πραγματοποιηθεί στις 6 Iουνίου, και θα είναι στα πλαίσια των CFDA Awards! Δεν είναι ακόμη σίγουρο ποια συλλογή θα δείξει το label, αλλά μάλλον θα είναι η Cruize συλλογή με γυναικεία και ανδρικά ρούχα!

Αν το ρεπορτάζ είναι έγκυρο, ο οίκος Saint Laurent δεν θα είναι ο μόνος που θα μετακινηθεί για την Cruise συλλογή 2019, μιας και ο οίκος Prada θα είναι στη Νέα Υόρκη στις 4 Μαΐου για να παρουσιάσει τη συλλογή του, αλλά και δύο ακόμη οίκοι θα αφήσουν τις αγαπημένες τους πόλεις ώστε να δείξουν εκτός έδρας. Ο Louis Vuitton θα ταξιδέψει στην μαγική Ριβιέρα, ενώ ο Gucci θα παρουσιάσει στην γαλλική πόλη Arles!

Σίγουρα για το κοινό των fashion shows θα είναι μία jet-setting σεζόν με τόσες αλλαγές και τόσους διαφορετικούς προορισμούς!

 

 

Read More

And More