Σάκης Ρουβάς: Όλες οι στιλιστικές λεπτομέρειες για τα looks που φόρεσε στα Mad VMA

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν για την 15η απονομή τους. Αυτή η μεγάλη γιορτή της μουσικής διεξάχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27-06) στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο με κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά. Από το φαντασμαγορικό event δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά shows και οι εμφανίσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο στο stage, όσο και στο κόκκινο χαλί!

Στο red carpet δεν είχαμε την τιμή να δούμε τον αγαπημένο και πάντα στιλάτο Σάκη Ρουβά. Ο διάσημος τραγουδιστής όμως, έκανε δύο ξεχωριστές και πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις που αξίζει να ασχοληθούμε, εκ των οποίων η μια ήταν φυσικά πάνω στη σκηνή που το κοινό κατάφερε να απολαύσει σε ένα live performance.

Το Tlife επικοινώνησε με την στιλίστρια του τραγουδιστή, Χρυσάνθη Θωμάτου, και σου μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για τα δύο ultra-stylish looks του Σάκη.

Ο Σάκης στην πρώτη εμφάνιση επέλεξε ένα κόκκινο σακάκι George Papadogamvros σε συνδυασμό με παντελόνι και t-shirt σε σκούρα χρώματα, λευκά sneakers NAK shoes και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με κόκκινους φακούς.

Έπειτα, ο διάσημος τραγουδιστής άλλαξε και επέλεξε ένα λευκό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα γαλάζιο navy-army jacket το οποίο έφερε την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO.

 

 

Read More

And More