Sarah Jessica Parker!Οι εμφανίσεις της με φορέματα που θα μας μείνουν αξέχαστες

H Sarah Jessica Parker είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μας καθιερώθηκε σαν fashion icon από το Sex and the City και μετά, αλλά το στιλ της ήταν πάντα μοναδικό. Aπό τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες της διεθνούς fashion σκηνής και σταθερό είδωλο του στιλ τα τελευταία 20 χρόνια. Η Sarah Jessica Parker όμως δεν είναι απλά η γυναίκα που θαυμάζει κανείς για το ντύσιμό της, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να ενσωματώσει τις τάσεις με τέτοιον τρόπο στην καθημερινότητά της, που είναι σαν να τις λανσάρει η ίδια.

Από τότε που την πρωτοείδαμε στο εμβληματικό -πια- Sex & the City το 1998 έχει καταφέρει να σημαδέψει ανεξίτηλα τη διεθνή fashion σκηνή και να επηρεάσει βαθιά κάθε fashionista ανά τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, προσωπικότητας και στιλ. Ενσαρκώνοντας την τηλεοπτική Carrie Bradshaw μας έμαθε ότι μπορεί ο καθένας να φορά ό,τι αγαπά, αρκεί να νιώθει αυτοπεποίθηση κι ο εαυτός του μέσα σε αυτό.

Με μεγάλη λατρεία στα παπούτσια αφού έχει και την δική της προσωπική συλλογή η Parker φαίνεται να αγαπάει ένα ακόμη κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας ιδιαίτερα και αυτό είναι το φόρεμα!Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στις εμφανίσεις της με φορέματα που είναι stlye class αφού οι προτάσεις της είναι πάντα very stylish!

 

Ένα vintage τύπου φόρεμα το συνδυάζει με sparkling mary janes και metallic τσάντα κάνοντας το να δείχνει απόλυτα στιλάτο με τα σωστά αξεσουάρ.

Τα μακριά φορέματα πρέπει να έχουν ένα στοιχείο που να τονίζεται και εδώ η Parker επιλέγει wrap σχέδιο στο στήθος που είναι απόλυτα κολακευτικό ενώ οι φίνες gliter details τονίζονται με διακριτικά κοσμήματα.

Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα μπορεί να απογειωθεί με χρωματιστές γόβες, η Parker επιλέγει μπλε χρώμα και ολοκληρώνει το σύνολο της με τον πιο στιλάτο τρόπο ενώ μας δίνει και ιδέα για τα πολλά black & white σύνολα που όλες έχουμε.

To floral φόρεμα είναι το αγαπημένο μας ειδικά τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι, αλλά η Jessica Parker του δίνει μία εντελώς νέα μορφή συνδυάζοντας το με metallic γόβες και κάνοντας ένα ανατρεπτικό look.

Μαύρο midi φόρεμα με πιέτες που το συνδυάζει με flat pointy μπαλαρίνες κάνοντας το σύνολο να έχει ένα cute αποτέλεσμα αλλά και μία άνεση.

Ένα ”δύσκολο” κομμάτι, midi φόρεμα όλο παγιέτα που η Parker θα του δώσει το στιλάτο και πιο easy going ύφος συνδυάζοντας το με λευκές γόβες και ζώνη.

Ένα επίσημο event θέλει ένα μοναδικό φόρεμα και η Sarah Jessica Parker το βρήκε, με cape effect και ίνες που δίνουν λάμψη είναι εντυπωσιακό αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα sunset orange satin γοβάκια της που το απογειώνουν!

Τα μακριά φορέματα με prints είναι τα πιο δημοφιλή το καλοκαίρι αλλά η Parker δεν τα αφήνει χωρίς styling, προσθέτει metallic mary janes από την προσωπική της συλλογή σε χρώμα που δεν έχει το φόρεμα και κάνει την ανατροπή.

Ενα μονόχρωμο φόρεμα θα γίνει στιλάτο με sparkling πέδιλα και θα έχεις δημουργήσεις ένα στιλάτο look που θα κάνει την διαφορά, δες την Sarah και κάνε copy the look!

 

Γαλάζιο φόρεμα με στολίδια σε midi γραμμή που η Parker συνδυάζει ξανά με τα αγαημένα τα mary janes που…λάμπουν και δίνει ξανά μαθήματα styling για ένα εμπνευσμένο dress look.

Άλλη μία καλοκαιρινή επιλογή με floral φόρεμα που μας αρέσει πάρα πολύ γιατί και εδώ έχει σετάρει snakeprint slingbacks, δίνοντας στο σύνολο της ένα mix & much ύφος που ξεχωρίζει.

To μαύρο φόρεμα από βελούδο είναι χειμωνιάτικη κυρίως επιλογή αλλά εδώ κρατάμε το συνδυασμό με το χρυσό platform πέδιλο που του δίνει μία stylish λεπτομέρεια που μας αρέσει πολύ.

Read More

And More