Shopping time: Αυτά είναι τα πιο stylish δερμάτινα κομμάτια στην αγορά!

Σε γενικές γραμμές το δέρμα είναι μια πoλύ δυνατή τάση της σεζόν σε φορέματα, φούστες, πανωφόρια, τζάκετ, αξεσουάρ, αλλά εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 items που κατά πάσα πιθανότητα έχεις στην ντουλάπα σου εδώ και αρκετά χρόνια ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις φέτος.

Tα δερμάτινα φορέματα τα δερμάτινα παντελόνια και οι φούστες φέτος είναι τα κομμάτια που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς και επιλέγοντας τα key – piece που χρειάζεται το σύνολο, θα έχεις μια υπέροχη εμφάνιση που δεν θα σε απογοητεύσει στιλιστικά.

Εγώ σήμερα θα σου παρουσιάσω μερικές ιδέες, αφού πήγα στα μαγαζιά και διάλεξα για σένα τα πιο stylish δερμάτινα κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις φέτος.

Δερμάτινα παντελόνια

To δερμάτινο παντελόνι είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο κομμάτι που μπορείς όμως να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και σίγουρα θα το φορέσεις για πολλές σεζόν ακόμη. Τα leggings τα τελευταία χρόνια είναι δυνατή επιλογή αλλά και τα πιο φαρδιά πλέον είναι απόλυτα chic και θα σε βολέψουν περισσότερο!

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Δερμάτινο φόρεμα

Φέτος είναι η χρονιά του και μάλιστα έχει βγει ήδη στις οικονομικές αλυσίδες από πολύ νωρίς. Η πιο chic εκδοχή του είναι με κουμπιά και midi μήκος ενώ σε χρώμα εκτός από το καθιερωμένο μαύρο φέτος μπορείς να βάλεις camel, berry ή και πράσινο. Συνδύασε το με snekaers και φόρεσε το όλη μέρα.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Δερμάτινες φούστες

Είναι το απόλυτο κομμάτι για μία στιλάτη γκαρνταρόμπα. Θα την φορέσει με πλεκτά και μπότες και θα δώσεις στην εμφάνιση σου αυτό το new style που όλες θέλουμε κάθε νέα σεζόν. Μidi και όχι στενή θα γίνει η αγαπημένη σου για φέτος.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Read More

And More