Το sneaker των 650 ευρώ (!!!) που έχει ξετρελάνει τους fashionistas όλου του κόσμου

Οι άνθρωποι της μόδας είναι γνωστοί για τους έρωτές τους, τους οποίους κατά καιρούς πληρώνουν πολύ ακριβά για να τους αποκτήσουν. Κάθε χρόνο, υπάρχει αυτό το ένα κομμάτι που ξεχωρίζει, μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όλοι τρελαίνονται μαζί του και όλοι το φοράνε. Όσοι καταφέρουν να το βρούνε δηλαδή, γιατί η αυξημένη του ζήτηση το καθιστά άμεσα sold out. Φέτος, celebrities, influencers, bloggers… αποθέωσαν τις πωλήσεις του οίκου Balenciaga και του συγκεκριμένου sneaker. Δεν το λες κομψό, το λες όμως διαφορετικό. Και αυτό ακριβώς είναι που αναζητούν οι fashionistas. Το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό.

Ναι, τα sneaker έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο πια στη μόδα και στο στιλ της καθημερινότητας. Εδώ και αρκετές σεζόν δραπέτευσαν από την παλιότερη ταυτότητά τους που τα ήθελε να αρκούνται στις εμφανίσεις μόνο εντός γυμναστηρίου και απόκτησαν πάνω τους λογότυπα από τους μεγαλύτερους οίκους.

Φυσικά, απέκτησαν και τρελό κόστος. Ποιος θα δώσει 650 ευρώ για ένα sneaker; Οι fashionistas. Οι άνθρωποι που τους περισσεύουν και οι άνθρωποι που λατρεύουν τόσο πολύ τη μόδα που κάνουν θυσίες. Θα δεις πολλά αθλητικά γύρω σου που κοστίζουν πανάκριβα. Αυτό όμως είναι το ένα και μοναδικό που αναζητούν φέτος σαν δαιμονισμένοι οι λάτρεις του στιλ.

Το Balenciaga sneaker που κοστίζει 650 ευρώ και έχει δημιουργήσει πολλά και ενδιαφέροντα outfits στον κόσμο του street style. To item που αν υπάρχει στα πόδια σου προσθέτει στο στιλιστικό στάτους σου έξτρα πόντους.

Αυτά, από τον τρελό, υπερβολικό και όμορφο κόσμο της μόδας.

Read More

And More