Σου βρήκαμε το πιο τέλειο brand με παρεό… και είναι ελληνικό!

Πολλές φορές σκέφτεσαι πιο είναι το σωστό look για την παραλία ή για μετά. Το παρεό είναι βασική επιλογή και μία λύση που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, αφού το φοράς σαν φόρεμα, σαν φούστα, σαν top, ή απλά το ρίχνεις σαν εσάρπα το βράδυ. Αν λοιπόν θες να αποκτήσεις το πιο τέλειο παρεό για αυτό το Καλοκαίρι, έχω να σου προτείνω το πιο stylish brand: Pareaki!

Όπως κάθε χρόνο, το Pareaki προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από πολυμορφικά παρεό, με σχέδια εμπνευσμένα από την Ελλάδα και συσκευασία που επιτρέπει στον τελικό καταναλωτή να αξιοποιήσει το παρεό του με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Κάθε Pareaki συνοδεύεται από τη χειροποίητη ζώνη του. Κάθε Pareaki σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, από φυσικά υλικά και με επιμονή στη ποιότητα.

Η συλλογή του 2018 εμπνέεται από την Ελλάδα. Τα στάχυα της Δήμητρας, ο μινιμαλισμός του Μόραλη, οι ethnic φραγκοσυκιές και η σκιά της βουκαμβίλιας, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στα νέα κομμάτια της συλλογής.

Φέτος η συλλογή εμπλουτίζεται με μια collection beach wear, βάζει τα χρωματιστά της στα παιδικά φορέματα και προσφέρει μια ζωηρή παλέτα από έξυπνα τσαντάκια. Επίσης από φέτος το Pareaki προσκαλεί καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και εικαστικούς να εμπνευστούν από την Ελλάδα. Την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής, την ιστορία και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο αποκλειστικά για το Pareaki του καλοκαιριού.

Πρώτη συνεργασία με το γνωστό εικαστικό Πάρη Κούτσικο, γνωστό ως Parisko, που αποτύπωσε με το χαρακτηριστικό του στυλ, τον Μινώταυρο, σε παρεό και φορέματα της επερχόμενης συλλογής.

Mην το σκέφτεσαι! Αυτό είναι το πιο stylish παρεό για αυτές τις φετινές διακοπές και με το πιο ωραίο slogan: “Come as you are to become We”. Ζήσε το καλοκαίρι έτσι όπως το ζούμε στην Ελλάδα.

Read More

And More