Spring Summer 2020: Τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν (part 2)

Αφού είδαμε όλες τις μεγάλες τάσεις για την νέα σεζόν σε ένα πρώτο αφιέρωμα πάμε να δούμε το δεύτερο με τις επόμενες!

Τα new trends στην αρχή κάθε σεζόν είναι αρκετά και σίγουρα θέλεις μια μικρή βοήθεια για να ξεκαθαρίσεις τα πιο hot από αυτά.

Εσύ, λοιπόν, που έχεις στιλιστικές ανησυχίες και θέλεις σιγά – σιγά να δημιουργήσεις τη νέα σου γκαρνταρόμπα, όσο ετοιμάζεσαι να βγεις στα μαγαζιά για shopping, τσέκαρε τι είδαμε στα catwalks και τι προτείνουν οι οίκοι και οι σχεδιαστές για να δημιουργήσεις ενημερωμένα outfits. Έτσι, θα είσαι απόλυτα ενημερωμένη και έτοιμη για ποιοτικό shopping.

Πουκάμισο

Φόρεμα ή σε layering το πουκάμισο γίενται πρωταγωνιστής στην νέα σου γκαρνταρόμπα και αφήνει πίσω του ο office stylign που το έχεις συνδέσει. Διάλεξε shirt dress λευκά ή με ρίγες ώστε να έχεις το απόλυτο summer look ή φόρεσε το αγαπημένο σου γαλάζιο πουκάμισο μέσα από ένα mini φόρεμα όπως μας έδειξε ο οίκος Versace.

Lingerie

Tα ρούχα που θυμίζουν εσώρουχα αλλά και οι sexy διαφάνειες βρίσκονται πολύ ψηλά και αυτή την σεζόν!Φορέματα που μοιάζουν με νυχτικά αποτελούν από μόνα τους ένα super cool σύνολο αλλά συνδυάζονται άψογα και με παντελόνια για ένα stylish layering. Τέλος τα διάφανα σημεία σε χέρια ή σώμα πάντα αφήνουν ένα μυστήριο και αυτό το καλοκαίρι επιβάλλεται!

Cuts

Tα sexy cuts θα δώσουν στα καλοκαιρινά σου σύνολα αέρα sexiness!Ακάλυτπη μέση, μικρά κοψίματα στα πλάγια του φορέματoς ή άνοιγμα στο πόδι είναι η πιο ωραία λεπτομέρεια για αυτή την σεζόν και οι μεγάλοι οίκοι όπως Gucci και  Versace την έδειξαν σε πολλά items των συλλογών τους.

Trench coat

Κλασική αξία η καμπαρντίνα στα ανοιξιάτικα πανωφόρια. Μπορείς να μείνεις στην καθιερωμένη εκδοχή ή να επιλέξεις μέσα από τα νέα σχέδια που είδαμε στα catwalks του οίκου Fendi και Burberry βεβαίως. Πέρα από τάσεις και trends είναι το κομμάτι που όλες οφείλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Ψάθα

Η ψάθα δεν αποτελεί μόνο υλικό για αξεσουάρ αλλά αυτή την σεζόν οι μεγάλοι οίκοι Dolce & Cabbana, Dior και Oscar de la Renta δημιούργησαν υπέροχα φορέματα με αυτό το υλικό. Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή μπορείς να φορέσεις αυτή την τάση με details σε μανίκια ή φούστες και να δώσεις trendy mood στην εμφάνιση σου/.

Jean

Πρωταγωνιστής στα catwalk για φέτος το αγαπημένο μας κομμάτι. Οι συνδυασμοί μπορεί να είναι από 70s mood όπως μας έδειξε ο οίκος Celine ή με βερμούδα και tweed jacket σαν τον οίκο Chanel. To αγαπάμε και θα το φορέσουμε με πάθος και αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

Read More

And More