Στα Haute Couture show στο Παρίσι… ήρθαν τα πάνω κάτω

Η Τρίτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ήταν αποκάλυψη!Το αποκορύφωμα ήταν το Couture shoe των Viktor & Rolf όπου ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω…κάτω!

 

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν μία συλλογή με τούλινα παραμυθένια φορέματα, αλλά μερικά μοντέλα δεν τα φόρεσαν αλλά μπήκαν στο catwalk με τα ίδια ακριβώς αυτά φορέματα τοποθετημένα επάνω τους ανάποδα, δίπλα τους, μπροστά τους, ακόμη και οριζόντια, δημιουργώντας έτσι μία σουρεάλ εικόνα!

Το δίδυμο είναι εξάλλου γνωστό για τα ανατρεπτικά show και για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσουν στις συλλογές τους!

Valentino

Η ημέρα όπως είχε και άλλες μεγάλες στιγμές!  O oίκος Valentino παρουσίασε την Haute Couture συλλογή που είχε τον τίτλο: «Le Club Couture» κάτω από τον πύργο του Eiffel, συνεχίζοντας την αγαπημένη συνήθεια του Pierpaolo Picciol να διοργανώνει show σε ανοιχτούς statement χώρους.

 

 

 

Εμπνευσμένη από το θρυλικό Studio 54 της Νέας Υόρκης η συλλογή ήταν γεμάτη χρώμα  όγκους, φτερά, διαφάνειες, λάμψη και μας μάγεψε!

Jean Paul Gaultier

Ο Jean Paul Gaultier συνεχίζει τις συνεργασίες με καταξιωμένους σχεδιαστές για της Haute Couture συλλογές του και τώρα σειρά είχε ο Haider Ackerman.

 

 

Ο χαρισματικός σχεδιαστής έφερε στο front row τους λαμπερούς φίλους του:  Daphne Guinness, Tilda Swinton, Baz Luhrmann, Timothée Chalamet,Catherine Deneuve και Carla Bruni! Αποθέωσε το γυναικείο σώμα με την συλλογή του που είχε αψεγάδιαστο tailoring, edgy γραμμές, cut outs και λάμψεις, πολλές λάμψεις και υπέροχα χρώματα!

 

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images- Getty Images

 

 

Read More

And More