Στείλε την ερώτηση σου, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Πάντα έχουμε απορίες για το style μας, πρακτικές ή και πιο γενικές. Ταιριάζει αυτό με αυτό;Μπορώ να φορέσω αυτό με εκείνο, πόσο εγώ είμαι αυτό το look και πολλά ακόμη που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει.

Αυτά όλα αλλάζουν αφού μπορείς πλέον να έχεις την βοήθεια ενός ειδικού. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor: Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στου στιλίστα ακριβώς όπως οι celebrities!

Ερώτηση 1
Γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα μια μπλούζα πλεκτή σε ροζ θαμπό χρώμα. Πως θα μπορούσα να την συνδυάσω; Επίσης θέλω να αγοράσω μια φόρμα και θέλω να μου προτείνετε χρώματα.

Απάντηση
Φίλη μας η μπλούζα σου θα ταιριάζει τέλεια με jean αλλά και με cream ή καφέ αποχρώσεις σε παντελόνια και φούστες. Τώρα για τις φόρμες θα σου προτείναμε ένα χρώμα που να κάνει την διαφορά και να μην λερώνει αφού τις φοράς συνέχεια. Ένα πράσινο κυπαρίσσι είναι μία ωραία πρόταση.

Ερώτηση 2
Καλησπέρα! Έχω ένα τούλινο μαύρο φόρεμα, midi με nude φόδρα και λεπτή τιράντα. Δεν ξέρω με τι πανωφόρι να συνδυάσω από πάνω. Θέλω να το φορέσω σε γάμο τώρα. Σκέφτηκα να το φορέσω με τζιν κοντό jacket. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;

Aπάντηση
Φίλη μας θα ήταν ωραίο να είχαμε μία εικόνα από το φόρεμα σου ώστε να σου δώσουμε σαφείς οδηγίες, παρόλα αυτά θα πούμε όχι στο denim jacket για τον γάμο και θα σου προτείναμε να συνδυάσεις ένα σακάκι ριγμένο στου ώμους για πιο safe αποτέλεσμα.

Eρώτηση 3
Κορίτσια γεια σας! Αγόρασα ένα μαύρο, strapless, bandage, midi φόρεμα, που στο κάτω μέρος στο τελείωμα κάνει σχέδιο με σαν βολάν. Θέλω να το φορέσω μέσα στις γιορτές, βράδυ σε κάποια έξοδο, αλλά δεν ξέρω με τι styling, παπούτσια, μακιγιάζ και αξεσουάρ να το συνδυάσω. Και τι πανωφόρι! Έχω 1,60 ύψος, κανονικό βάρος με σωματότυπο κλεψύδρα, μαύρα μακριά μαλλιά και σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Απάντηση
Φίλη μου το φόρεμα σου είναι μια all time classic επιλογή και μας αρέσει πολύ. Θα το φορέσεις με μαύρες γόβες ή μαύρα πέδιλα στις γιορτές, δεν θα βάλεις κολιέ αλλά ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια και σε πανωφόρι θα συνδυάσεις ή ένα tuxedo blazer ή ένα μαύρο μάλλινο παλτό. Για μακιγιάζ μπες στην σελίδα του beauty και πάρε fresh ιδέες για τον τύπο σου

Ερώτηση 4
Καλημέρα. Είμαι καλεσμένη σε γάμο και θα φορέσω ένα φόρεμα με τιράντα. Τι πανωφόρι μου προτείνετε να βάλω;

Aπάντηση
Φίλη μας δεν έχω καθόλου εικόνα από το ρούχο που σκέφτεσαι να φορέσεις για να σε βοηθήσω συγκεκριμένα. Παρόλα αυτά σε ένα επίσημο κάλεσμα μπορείς να συνδυάσεις με το ρούχο σου ανάλογα το ύφος του, παλτό γούνα ή ένα ωραίο σακάκι.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα. Έχω ένα μαύρο φόρεμα, κοντό, βραδινό. Με τι καλσόν να το φορέσω και τι παπούτσια; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας φέτος σε καλσόν είναι μεγάλη τάση τα διάφανα. Τώρα ανάλογα το ύφος του ρούχου σου μπορείς να συνδυάσεις ankle boots, πέδιλα ή over the knee boots που είναι όλες σωστές επιλογές για night look.

Ερώτηση 6

Γεια σας σκέφτομαι ρεβεγιόν να φορέσω ένα φόρεμα μαύρο παγιέτα με τιράντες, τι παπουτσια να συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου ανάλογα το ύφος του φορέματος μπορείς να επιλέξεις πέδιλα ή γόβες ακόμη και ankle boots. Δες ένα σχετικό άρθρο με τις διάσημες να φοράνε παγιέτα και πάρε ιδέες.

 

And More