Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει, η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά!Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις τι χρειάζεσαι τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ότι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου style μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια τύπου oxfords. Είναι μαύρο,σε ανδρικό style, δετό αλλά βραδινό, κάνω update την ντουλάπα μου και τα βρήκα. Σας στέλνω και φωτό τους. Με τι ρούχα μπορώ να το συνδυάσω εκτός φυσικά από κουστούμι; Μπορεί να φορεθεί άλλες ώρες, εκτός από βράδυ; Να σημειωθεί ότι δεν είμαι κοριτσάκι… είμαι 55 ετών και αρκετά εμφανίσιμη.

Απάντηση

Φίλη μου τα oxfords είναι μία τέλεια λύση για καθημερινό στιλάτο ντύσιμο και δίνουν ένα masculine στοιχείο που ανανεώνει ακόμη και ένα basic σύνολο με τζιν και πουκάμισο. Το θέμα με τα δικά σου είναι ότι είναι sparkling κάτι που τα δεσμεύει λίγο, εγώ θα σου πρότεινα να τα φοράς κυρίως βράδι με τζιν και λευκό t shirt με κουστούμι και όχι πρωί ειδικά τώρα που ο καιρός γίνεται ανοιξιάτικος δεν θα ήταν ωραία σαν επιλογή!

Ερώτηση 2

Γεια σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας.Θα γίνω νονά αρχές Αυγούστου ( αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε) και θέλω κάτι όμορφο να φορέσω σε φόρεμα, είμαι 26 ετών  ξανθιά  και έχω κιλάκια παραπάνω με κανονικό ύψος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση

Φίλη μου έχεις άπλετο χρόνο μέχρι τον Αύγουστο, αν βγούμε απο την καραντίνα θα έχεις όλο τον χρονο  να δοκιμάσεις αρκέτα σύνολα και να καταλήξεις στο τι θα βάλεις τελικά. Σου προτείνω σε πρώτη φάση να αποφασίσεις τι θες να φορέσεις δηλαδή φόρεμα φούστα και top ή μία ολόσωμη φόρμα, να δοκιμάσεις κάποια κομμάτια και να να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν ) ώστε να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα!Σε γενικές γραμμές τα φορέματα είναι η ποι safe λύση για αυτές τις περιστάσεις και σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις κάτι κολακευτικό για εκείνη την ήμερα!

Ερώτηση 3

Καλημέρα, έχω μια καμπαρντίνα ανοιξιάτικη, μπεζ σχετικά κοντή, μέχρι τη μέση του μοιρού. Παρατηρώ όμως ότι όλες οι καμπαρντίνες είναι μακριές. Αυτό σημαίνει ότι η δική μου θεωρείται εκτός; Σας ευχαριστώ, σας διαβάζω ανελλιπώς.

Απάντηση

Όχι βέβαια έχεις μία πολύ ωραία εκδοχή καμπαρντίνας που θα την χαρείς το ίδιο. Την φοράς  με τζιν και casual σύνολα αλλά απέφυγε να την σετάρεις με maxi φορέματα διότι το μήκος της είναι για παντελόνια κυρίως!

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας ήθελα τη βοήθεια σας, έχω πάρει ένα μίντι φόρεμα λιλά κολλητό σχεδόν, για βάπτιση που θα έχω το καλοκαίρι και θα ήθελα να ρωτήσω. Με τι σακάκι να το συνδυάσω, λέω να το φορέσω με φουξ γόβα χιαστί. Και τσάντα επίσης. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου η πρόταση μου είναι να κρατήσεις το φόρεμα σου να συνδυάσεις ένα λευκό σακάκι σε πανωφόρι αν και το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι κάτι και να αποφύγεις τις φούξια γόβες, ένα ζευγάρι nude είναι πολύ πιο chic επιλογή!

Ερώτηση 5

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν φέτος θα είναι μόδα ξανά τα ψηλόμεσα μαγιό, έχω δει ένα on line και σκέφτομαι να το αγοράσω, τώρα που είμαι σπίτι χαζεύω και το είδα.

Απάντηση

Φίλη μας τα ψηλόμεσα ρετρό μαγιό είναι πλέον κλασικά κομψή επιλογή και σίγουρα θα τα δούμε και φέτος στις παραλίες. Εννοείτε και να αποκτήσεις ένα σε αυτό το ύφος και να το χαρείς στις διακοπές σου!

Ερώτηση 6

Γεια σας, καλό απόγευμα, έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα και σκέφτομαι να το φορέσω όταν βγούμε ξανά, με sneakers σας αρέσει;

Απάντηση

Φίλη μας αν τα sneakers σου είναι λευκά τότε ναι μπορείς να τα συνδυάσεις με το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά απέφυγε τα πολύχρωμα και τα chunky γιατί δεν ταιριάζουν με του ύφος του τόσο πολύ!

Ερώτηση 7

Μπορώ να φορέσω υφασμάτινο παντελόνι λευκό σε βάφτιση που έχω καλοκαίρι ή είναι πολύ casual;

Απάντηση

Εξαρτάται πόσο casual είναι το λευκό σου παντελόνι, σε γενικές γραμμές εάν λευκό παντελόνι με ένα ωραίο top είναι πρόταση για πρωινή βάφτιση και θα στο πρότεινα, αν λοιπόν το παντελόνι σου είναι σε γραμμή που μπορείς να το συνδυάσεις με ενα ωραίο top και να να γίνει λίγο πιο επίσημο για την περίσταση, ναι το επιλέγεις!

Eρώτηση 8

Γεια σας φτιάχνω την ντουλάπα μου και  έχω ένα τζιν με πολλά σκισίματα και ανοίγματα στα γόνατα από πέρυσι, φέτος είναι στις τάσεις;

Aπάντηση

Φίλη μου αυτά τα τζιν που είδαμε αρκετά πέρυσι από street style brands κυρίως δεν είναι καθόλου κολακευτικά και θα σου πρότεινα να μην τα φορέσεις και φέτος αλά να κινηθείς σε πιο κλασικό ύφος που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις!

And More