Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και εμείς απαντάμε σε όλα

Τι καλύτερο από το να έχεις έναν επαγγελματία δίπλα σου όταν αναρωτιέσαι για διάφορα στιλιστικά θέματα. Αυτό πάει με εκείνο, να κρατήσω τα παλιά ρούχα να αγοράσω αυτό το καινούργιο item και άλλα πολλά ου σίγουρα δεν μπορείς; Να λύσει μόνη τόσο εύκολα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα και μπορείς με ένα κλικ να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας, είμαι 19 χρονών και φοιτήτρια και θα ήθελα να μου πείτε κάποια «απαραίτητα» που θεωρείτε εσείς ρούχα ώστε να φτιάχνω σύνολα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ για όλες τις εποχές του χρόνου. Δηλαδή με αυτά τα «απαραίτητα» ρούχα που θα προτείνετε τι σύνολα χτίζονται θα ήταν βοηθητικό αν συνοδεύονται και φωτογραφίες.

Απάντηση

Φίλη μας υπάρχουν κάποια κομμάτια κλειδιά για να χτίσεις μία ντουλάπα σιγά σιγά και μπορείς να τα δεις αναλυτικά σε σχετικό μας άρθρο που έχουμε ήδη κάνει στο tlife! Βεβαίως σιγά σιγά θα ανακαλύψεις το δικό σου προσωπικό στιλ και θα δυναμώσεις την γκαρνταρόμπα σου κάνοντας την δική σου συλλογή με κομμάτια που φοράς ξανά και ξανά. Αυτό θέλει χρόνο οπότε μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν.  

Ερώτηση 2

 Καλημέρα σας και  χρόνια πολλά!! Εγώ αγοράσει το επισυναπτόμενο φόρεμα (παρακαλώ να μην δημοσιευθεί) καθώς πρόκειται να γίνω νονά , με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω ώστε να μην είναι υπερβολικό; 

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι αρκετά εντυπωσιακό αφού είναι sequin οπότε θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με nude πέδιλα και καθόλου κοσμήματα εφόσον έχει παγιέτες το φόρεμα.

Eρώτηση 3

Γειά σας και από εμένα, έχω βρει μία παλιά φούστα της μαμά μου από βελονάκι λευκό μέχρι το γόνατο και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να την φορέσω στην πόλη.

Απάντηση

Φίλη μας τα croset ρούχα τα ρούχα δηλαδή από βελονάκι είναι ιδανικά για τις διακοπές μας και σπάνια εξυπηρετούν τα urban look που θέλουμε για την πόλη. Παρόλα αυτά με το σωστό styling δηλαδή σανδάλια ή flat mules και ένα tank top θα μπορέσεις να την φορέσεις και μέσα στην πόλη αργότερα το καλοκαίρι.

Ερώτηση 4

Τα μαγιό με βολάν είναι φέτος μόδα;

Aπάντηση

Βεβαίως και είναι και μάλιστα ήδη θα βρεις πολλά σχέδια με βολάν. Δες και το σχετικό μας αφιέρωμα με τις τάσεις στα μαγιό!

 

Ερώτηση 5

Με το λευκό μου τζιν μπορώ τώρα να συνδυάσω ένα πράσινο σατέν εξώπλατο top;

Aπάντηση

Ναι βεβαίως και μπορείς αν και είναι πιο  ωραίο για βραδινή εμφάνιση και όχι τόσο πρωινή εφόσον τα σατέν έχον μία πιο night αίσθηση.

Ερώτηση 6

Με μία camel φούστα και λευκό πουκάμισο μπορώ να βάλω λεοπαρ γόβες;

Aπάντηση

Ναι να βάλεις θα δώσεις τέλεια λεπτομέρεια σε αυτό το σύνολο και θα το αναδείξεις!

 

 

 

 

 

Read More

And More