Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση!Η fashion editor απαντάει σε όλα

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Τώρα ειδικά που φοράς σιγά σιγά τα καλοκαιρινά trends, ίσως έχεις παραπάνω απορίες για το πως συνδυάζεις διάφορα κομμάτια που ήδη έχεις ή απόκτησες και θες να τα φορέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Γεια! Θα ήθελα να ρωτήσω, το λουστρίνι πέδιλο ή γόβα ενδέχεται για καλοκαιρινό υπόδημα  ή αποτελεί μια ανοιξιάτικη και ενδεχομένως φθινοπωρινή επιλογή.
Απάντηση
Φίλη μου ναι το λουστρίνι είναι κυρίως χειμερινή και φθινοπωρινή επιλογή τώρα το καλοκαίρι προτίμησε δερμάτινα πέδιλα με χρώμα και χωρίς πολλά σχέδια για άνεση και style.
Ερώτηση 2
Γεια σας κορίτσια αγόρασα πρόσφατα αυτό το φόρεμα ( θα προτιμούσα να μην δημοσιευτεί ) και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι ωραία για να το βάλω. Είμαι κοκκινομάλλα 35 ετών, αν ναι με τι τρόπους ;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι μία πολύ ωραία καλοκαιρινή επιλογή και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με flat σανδάλια σε ένα χαλαρό styling ενώ το βράδυ αν το συνδυάσεις με πλατφόρμες μπορείς να το πας την βόλτα σoυ για ποτό.

Ερώτηση 3
Καλησπέρα στην ομάδα του Tlife! Πρόκειται να γίνω κουμπάρα στο γάμο της κολλητής μου! Έχω ξεκινήσει να ψάχνω για φόρεμα – ρούχο αλλά με αποτυχία, καθώς αυτά που προτείνουν στα διάφορα καταστήματα, που έχω επισκεφτεί, δεν είναι του γούστου μου. Θα ήθελα λοιπόν την πολύτιμη βοήθεια σας! Μπορείτε να δώσετε μερικά tips, είτε site που μπορώ να δω είτε ρούχα.

Απάντηση
Φίλη μας για την περίσταση που θες σίγουρα μπορείς να δεις πολλά σχέδια στην εταιρεία Ted Baker  αλλά και σε ενημερωμένα ελληνικά on line brands όπως την BSB. Παρόλα αυτά αν και on line δεν βρεις κάτι που να σε εμπνεύσει, για να νιώθεις και εσύ άνετη και σίγουρη για την επιλογή σε μία τόσο επίσημη περίσταση, μπορείς να ράψεις κάτι για εκείνη την ημέρα με βάση ένα σχέδιο που έχεις βρει, είναι και αυτή μία stylish λύση.

Ερώτηση 4

Καλημέρα Τlife, γίνομαι νονά σε ένα μήνα και δεν ξέρω τι να φορέσω. Η βάφτιση είναι 12 το μεσημέρι. Θέλω κάτι που να έχει χρώμα (ανοιχτό) σίγουρα. Να είναι κάτι το οποίο δεν θα μου μείνει στην ντουλάπα. Είμαι 30 ετών, έχω αδύνατη μέση, αλλά μεγάλο ντεκολτέ. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το πιο safe που μπορείς να βάλεις και δεν θα σου μείνει στην ντουλάπα είναι ένα midi φόρεμα, με χρώμα ή με prints, άνετο και fresh. Θα βρεις παντού σε καλή τιμή και θα το φοράς για πάντα μετά γιατί είναι κομμάτι διαχρονικό. Δοκίμασε κάποια και ξαναμιλάμε.

Ερώτηση 5
Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα αυτές τις πλατφόρμες που σας επισυνάπτω παρακάτω. Θα ήθελα η φωτογραφία να μην δημοσιευτεί. Μου λέτε αν είναι chic και με τι συνδυάζονται;

Απάντηση
Φίλη μας οι πλατφόρμες σου είναι αρκετά άνετες για την πόλη αφού έχουν flatform σχέδιο και δεν θα σε κουράζουν. Φόρεσέ τες άνετα όλο το καλοκαίρι με παντελόνες ή με φορέματα σε χαλαρή γραμμή και βέβαια με το τζιν σου και summer tops.

Ερώτηση 6
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να φορέσω bralettes χωρίς να γίνω προκλητική και χωρίς να φαίνεται ότι βγήκα μόνο με το σουτιέν μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας τα bralettes ανήκουν στην κατηγορία των lingerie και συνήθως έχουν δαντέλα, oπότε δύσκολα να τα φορέσεις σαν top. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις bralettes από ύφασμα που είναι σαν top, oπότε τα φοράς άνετα χωρίς να γίνεσαι προκλητική. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι αυτά τα top θέλουν small ή medium size στο στήθος αλλιώς δεν δείχνουν κομψά!

Ερώτηση 7

Καλημέρα τα boho prints στα μαγιό είναι φέτος μόδα, πήρα ένα bikini με τέτοιο ύφος.

Απάντηση

Εννοείτε και είναι φίλη μου και μεγάλη κιόλας τάση και θα το χαρείς πολύ! Συνδύασε το στην παραλία με boho bechwear επίσης αέρινες παντελόνες ωραία summer κοσμήματα και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

And More