Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Καιρός για ανανέωση, ετοιμάζεσαι για διακοπές ή απλά ψάχνεις τα look της εβδομάδας!Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου σανδάλια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί.

Ερώτηση 1

Αρχές Νοέμβρη παντρεύεται ο γιος μου και έχω πάρει αυτό το φόρεμα ,όπως και τα παπούτσια κ τσάντα .
Η περίπτωση μου είναι λίγο δύσκολη γιατί λόγω πρόσφατου χειρουργείου δεν μπορώ να φορέσω φόρεμα με ανοίγματα για αυτό θα το ράψω λίγο μπροστά στο ντεκολτέ, συμφωνείται;

Aπάντηση

Φίλη μου το ζητούμενο είναι να νιώθεις εσύ όμορφη και άνετη με το ρούχο που φοράς. Βεβαίως και μπορείς να μικρύνεις το ντεκολτέ και να το …φέρεις εκεί που σου ταιριάζει άλλωστε το wrap σχέδιο του φορέματος θα σε βολέψεις στην μεταποίηση του.

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας,
Για την βάπτιση του γιου μάς θα ήθελα την βοήθεια σας για κοσμήματά, παπούτσια και χτένισμα..
Το φόρεμα δεν θα έχει το μαύρο τούλι,  ούτε φυσικά τα γάντια,θα είναι όλο ροζ ή όλο bay blue και το ύφασμα γκρο. Σας στέλνω ένα πέδιλο πού πιστεύω ότι μπορεί να ταιριάζει αλλά περισσότερο μέ δυσκολεύουν τα κοσμήματά.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση

Φίλη μου το πέδιλα σου ταιριάζουν με το φόρεμα τώρα για τα μαλλιά σου θα μου άρεσαν πιασμένα με ένα τέτοιο σχέδιο ενώ για τα κοσμήματα επειδή το ρούχο είναι αρκετά εντυπωσιακό και τα πέδιλα σου metallic μην προσθέσεις πολλά αξεσουάρ, πιάσε τα μαλλιά σου και ολοκλήρωσε με ε΄να ζευγάρι vintage style σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το look!

Eρώτηση 3

Είμαι 38 χρονών .61 κιλά και 1.60 ύψος. Για πείτε τι να φορέσω σε καλοκαιρινή έξοδο για ποτό;

Απάντηση

Φίλη μου είναι τόσο γενική η ερώτηση σου που δεν μπορώ να σε βοηθήσω συγκεκριμένα. Παρόλα αυτά θα σου πω ότι τα καλοκαίρια η δίαθεησ μας είναι πιο χαλαρή και άερινη, ένα φόρεμα σε mini ύφος με εσπαντρίγιες ή πέδιλα καθώς και ένα ωραίο shorts με ένα lingerie top είναι look που φοράμε για χαλαρή έξοδο και είναι σωστά!

Ερώτηση 4

Γεια σας, καταρχήν ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μας δίνετε! Ένα μπλουζάκι polo με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω εκτός από παντελόνι κλασσικό, έτσι ώστε να έχει ένα πιο καλοκαιρινό ύφος; Με floral φούστα ή παντελόνια θα ταίριαζε;

Aπάντηση

Ναι ταιριάζει και του δίνει και μία πιο στιλάτη εικόνα πέρα από την casual που το ξέρουμε. Φόρεσε το με floral φούστα ή με πλισέ και με παντελόνια που έχουν σχέδι ή όχι, δημουργόντας city looks με το αγαπημένο σου polo top!

 

Ερώτηση 5

Καλημέρα μπορώ να συνδυάσω ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα πρωί στην πόλη ή είναι too match;

Aπάντηση

Θα σου πρότεινα να το αποφύγεις και να χαρείς το φόρεμα σου βράδυ για έξοδο ή αργότερα προς το φθινόπωρο για πιο σωστή εμφάνιση.Τώρα μπορείς να επιλέξεις χρωματιστά αέρινα ρούχα για άνεση και style.

Ερώτηση 6

Θέλω να αγοράσω ένα bikini με πουά θα είαι και του χρόνου μόδα;

Απάντηση

Βεβαίως και θα είναι αφού τα πουά είναι κλασικό print τόσο σε ρούχα όσο και σε μαγιό! Να το αγοράσεις εννοείτε!

 

 

 

And More