Στη νέα καμπάνια του Fendi θα δεις την Kris Jenner, την Kim Kardashian και τη North West

Για την τελευταία καμπάνια, ο οίκος Fendi δεν κάλεσε ούτε μία, αλλά ούτε δύο γενιές των Kardashian. Στο shooting που έγινε πόζαραν τρεις γενιές και πιο συγκεκριμένα η “momager” Kris Jenner, η Kim Kardashian West και πεντάχρονη North West, για να τιμήσουν τη 10η επέτειο της διάσημης τσάντας Peekaboo.

Στη δημοσιότητα έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας με τίτλο #MeandMyPeekaboo, οι οποίες δείχνουν τις τρεις τους να φορούν ρούχα του οίκου και να κρατούν τη διάσημη τσάντα.

Εκτός από τις φωτογραφίες, η Kris, η Kim και η North θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία μικρού μήκους για τη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία θα έχει σαν soundtrack το “Love Lockdown” του Kanye West.

H Silvia Venturini Fendi, δημιουργική διευθύντρια αξεσουάρ και ανδρικών ενδυμάτων, του οίκου δήλωσε: “Η ιδέα ήταν να επεκταθεί η έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της δικής μας ιστορίας και αναζητούσαμε άλλες οικογένειες γυναικών. Στην περίπτωση των Kardashians, είναι και οι τρεις πολύ ισχυρές γυναίκες με ισχυρές προσωπικότητες. Μια οικογένεια, που είναι γνωστή για την εμφάνισή της”.

Αυτό θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη σειρά εκστρατειών #MeandMyPeekaboo της Fendi. Η πρώτη, η οποία παρουσιάστηκε τον Απρίλιο, πρωταγωνιστούσε ο δημιουργικός διευθυντής των αξεσουάρ και ανδρικών ενδυμάτων Silvia Venturini Fendi, και οι κόρες της Delfina Delettrez και Leonetta Luciana Fendi.

Η Kim έγραψε στο Twitter: “Η νέα καμπάνια του Fendi καταφτάνει. Είναι τόσο σημαντικό να πρωταγωνιστώ με τη μαμά και την κόρη μου”.

Read More

And More