Στη νέα Spring – Summer συλλογή του Prada για το 2019 θα δεις ladylike σύνολα με… techno twist

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται και οι οίκοι μαζί με τους σχεδιαστές τους δείχνουν όλα όσα προτείνουν για την επόμενη σεζόν. Ένας από τους μεγαλύτερους οίκους που έχει παρουσιάσει τη δική του συλλογή ήταν ο Fendi, κι εκτός από τα εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ, πάνω στο catwalk είδαμε την Bella και Gigi Hadid, την Kaia Gerber, την Kendall Jenner και την Adwoa Aboah. Ποιος είναι ο επόμενος οίκος όμως; Τι είδαμε;

Σε πρώτη φάση προσέξαμε πράσινους τοίχους, φουσκωτά διάφανα καθίσματα, techno μουσική σε υψηλά ντεσιμπέλ. Όχι, δεν αναφέρομαι σε ένα hot night club, αλλά στο show που δημιούργησε η Miuccia Prada για να παρουσιάσει την Spring Summer συλλογή για το 2019 του οίκου Prada.

Τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε school girls με φουτουριστικές επιρροές και statement pieces που απαρτίζουν τη νέα συλλογή.

Την παράσταση έκλεψαν τα headbands και τα bucket hats στο κεφάλι, οι τσάντες από νάιλον, τα πλεκτά με το logo του οίκου, τα ιδιαίτερα ντεκολτέ με τα cut-outs, και τα 60s inspired babydoll dresses.

Τέλος, την τιμητική τους είχαν τα neon χρώματα, το φυστικί και το ροζ, δίνοντας ένα techno twist στα ladylike σύνολα.

Read More

And More