Στιλ στο γραφείο: Μια ultra-stylish ιδέα από το μοντέλο της Victoria’s Secret

Διανύουμε αυτήν την εποχή που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γραφείο. Παντελόνι, φούστα ή φόρεμα; Με ή χωρίς καλσόν; Ανοιχτό ή κλειστό παπούτσι; Τι είναι ιδανικό για το dress code της δουλειάς; Αυτές και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις πρωταγωνιστούν στο κεφάλι μας, με αποτέλεσμα η επιλογή ρούχων και αξεσουάρ για τη δουλειά, να μετατρέπεται σε ένα καθημερινό βάσανο. Σήμερα έχουμε σκοπό να σε βοηθήσουμε, δείχνοντάς σου ένα τέλειο look από το μοντέλο της Victoria’s Secret, Lily Aldridge, που μπορείς να φορέσεις από τώρα, αλλά και το καλοκαίρι στη δουλειά, θα σε κάνει να νιώθεις στιλάτη και άνετη, χωρίς να έχεις περάσει πάνω από πέντε λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη.

Η βασική αρχή είναι να ποντάρεις στην μονοχρωμία. Το monochromatic look είναι αρκετά ενημερωμένο και μια safe επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει. Οπότε, τα βασικά κομμάτια είναι ένα εκρού παντελόνι κι ένα εκρού σακάκι, δηλαδή κοστούμι. Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω ότι το κοστούμι εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όταν βρίσκεσαι στον εργασιακό σου χώρο, είναι μια ενημερωμένη ιδέα που προτείνουν πολλοί οίκοι και σίγουρα είναι πολύ στιλάτο. Από μέσα φόρεσε ένα minimal lingerie top ή ένας καλής ποιότητας tank top.

Πάμε τώρα στα αξεσουάρ. Σε ένα τόσο chic σύνολο ταιριάζουν ιδανικά τα oversized γυαλιά ηλίου. Αν γενικά δεν έχεις αδυναμία σε αυτά με τον στρογγυλό φακό, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε vintage στιλ, σαν της Lily. Σε τσάντα επέλεξε μια σε mini tote σε ουδέτερη απόχρωση για να “δέσει” με το υπόλοιπο look. Τέλος, τα ιδανικά παπούτσια είναι τα mules, μιας και δεν είναι ούτε πολύ κλειστά, αλλά ούτε πολύ ανοιχτά.

Read More

And More