Στιλιστικά μαθήματα από την Gigi Hadid: Πως να φορέσεις το τζιν σου σύμφωνα με το μοντέλο

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα και it girls. Την ακολουθούμε στα social media, παρακολουθούμε όλες τις εμφανίσεις της και όταν πρόκειται για urban casual style την εμπιστευόμαστε απόλυτα. Λογικό! Το fresh και ενημερωμένο αποτέλεσμα πηγάζει από μέσα της και οι στιλιστικοί της συνδυασμοί είναι αξιοζήλευτοι τις περισσότερες φορές.

Ένα από τα αγαπημένα της fashion items δεν είναι άλλο από το τζιν. Το ίδιο δηλαδή συμβαίνει και με εμάς. Συνήθως το χειμώνα το συνδυάζουμε με τα σκούρα χρώματα που βρίσκονται στην ντουλάπα μας, μιας και οι έντονες αποχρώσεις έχουν μείνει πίσω στους καλοκαιρινούς μήνες. Η Gigi όμως διαφωνεί με αυτό και αποφάσισε να συνδυάσει το τζιν της με ένα must χρώμα που στιγμάτισε το καλοκαίρι, αλλά το είδαμε και σε πολλά winter catwalks.

To top model που λες, αποφάσισε να αναδείξει το denim pants της με ένα ροζ καρό τζάκετ, κι όχι με ένα μαύρο ή γκρι που θα διαλέγαμε εμείς. Σε παπούτσια αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με ένα ζευγάρι sneakers, αντί για μπαλαρίνες ή ankle boots που θα περιμέναμε όλοι.

Σε τοπ επέλεξε ένα λευκό ζιβάγκο, υποστηρίζοντας τη διαχρονικότητα αυτού του τοπ. Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά Gigi για τη σούπερ στιλιστική ιδέα που μας έδωσε.

P.S.: Αν ζήλεψες το τζάκετ της Gigi σε παροτρύνω να τρέξεις ακόμα και στα πιο οικονομικά μαγαζιά γιατί σίγουρα θα βρεις ένα παρόμοιο.

 

Read More

And More