Στην νέα καμπάνια Savage x Fenty της Rihanna πρωταγωνιστούν 3 γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού

Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Rihanna  λοιπόν κάνει μία πολύ δυναμική κίνηση και στην νέα καμπάνια της για τα εσώρουχα Savage X Fenty συνεργάζεται με 3 γυναίκες που πάλεψαν και βγήκαν νικήτριες από την μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού!

https://www.instagram.com/p/CGk3bFHlp4G/?utm_source=ig_web_copy_link

 Οι Cayatanita, Ericka και Nykia είναι  γυναίκες οι οποίες είχαν διαγνωστεί με επιθετικές μορφές καρκίνου του μαστού και αντιμετώπισαν άδικες ανισότητες στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης λόγω της ηλικίας και της φυλής τους. Τώρα πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του brand εσωρούχων της Rihanna που είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

https://www.instagram.com/p/CGn8cOnFMzf/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι 3 γυναίκες φοράνε τα ολοκαίνουργια κομμάτια της συλλογής, από μαλακό βαμβάκι σε κυρίως γκρι και ροζ αποχρώσεις, ενώ παράλληλα  μοιράζονται τις ιστορίες τους από τη στιγμή που διαγνώστηκαν, μέχρι τώρα που έχουν πλέον ξεφύγει τον κίνδυνο!
Η Rihanna θα δωρίσει ένα μέρος των καθαρών εσόδων από την συλλογή αυτή της Savage X Fenty  σε ιδρύματα και οργανώσεις που βοηθάνε μαύρες γυναίκες που έχουν διαγνωστεί και πολεμάνε με τον καρκίνο.

Μία πολύ δυναμική κίνηση  που αξίζει πολλά μπράβο!

Δες όλη την καμπάνια στο @savagexfenty!

Read More

And More