Στην παραλία

Αρχίσανε ήδη τα μπάνια. Εσύ έχεις βρει το μαγιό που ταιριάζει στον σωματότυπό σου;


Μεγάλο στήθος
Προσπάθησε να μείνεις μακριά από τα μικρά σουτιέν που δεν καλύπτουν καλά το στήθος, γιατί το αποτέλεσμα δεν σε κολακεύει. Προτίμησε τα ενισχυμένα ή τα τριγωνικά με φαρδιές τιράντες που δένουν πίσω από το λαιμό.
Extra Tip: Δοκίμασε και τα μαγιο-μπλουζάκι ή αλλιώς tankini που σίγουρα κολακεύει τα σώματα με μεγάλο στήθος ενώ παράλληλα κρύβει τους έξτρα πόντους της μέσης.

Μικρό στήθος
Προτίμησε τα ενισχυμένα σουτιέν και απέφυγε τα στράπλες γιατί εξαφανίζουν το στήθος. Λεπτές τιράντες που έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους ενισχύουν την περιοχή του στέρνου. Από άποψη σχεδίου διάλεξε το τριγωνάκι στο επάνω μέρος γιατί τονίζουν το στήθος. Ακόμα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μαγιό με ενίσχυση, σχέδια, ρίγες ή και φραμπαλά.

Extra Tip: Εάν έχεις καλλίγραμμα πόδια θα ήταν καλό να μεταφέρεις το οπτικό ενδιαφέρον σε αυτά με ένα μπικίνι που δένει ψηλά στο πόδι.

Μεγάλη περιφέρεια
Το πιο έξυπνο κόλπο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις selft tan στους μηρούς για να «ξεκλέψεις» τους πόντους μια και το μαύρισμα σε δείχνει πιο λεπτή. Από την άλλη μπορείς να φορέσεις δύο διαφορετικά κομμάτια, άλλο πάνω κι άλλο κάτω. Για το πάνω προτίμησε κάτι με έντονα χρώματα και σχέδια που θα κεντρίζει τα ανδρικά βλέμματα ενώ για το κάτω προτίμησε ένα σκουρόχρωμο ή καλύτερα ένα μαύρο. Απέφυγε τα μαγιό σε στιλ σορτς γιατί καλύπτουν τις ατέλειες αλλά το πολύ ύφασμα τονίζει επιπλέον το φάρδος της περιφέρειά σας. Σε καμία περίπτωση μην φορέσετε κάτι με κορδόνι, ζώνη ή ρίγες.
Extra Tip: Στο συγκεκριμένο σωματότυπο ταιριάζουν τα ολόσωμα μαγιό κι όχι τα μπικίνι. Αν όμως επιμένεις σε μπικίνι προτίμησε αυτά που έχουν πλάγιο ψηλό κόψιμο.

Κοιλιά
Είσαι πολύ τυχερή γιατί φέτος είναι στη μόδα τα ημιολόσωμα μαγιό που δένουν κάτω από το στήθος με πολύ σέξι σχέδια όπως μεταλλικοί κρίκοι ή φιόγκοι. Αναζητήστε καλύτερα είτε τα μοντέρνα και πολύ κολακευτικά ολόσωμα μαγιό είτε τα μαγιό-μπλουζάκι (το λεγόμενο tankini).
Θα φαίνεσαι πιο λεπτή φορώντας μαγιό με κάθετες ρίγες, βαθύ V ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες.

Extra Tip: Σε περίπτωση εγκυμοσύνης προτίμησε να καλύψεις την κοιλιά σου με ένα μαγιό tankini που θα προστατεύει την περιοχή από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία.

Read More

And More