Street style: Πέντε ξεχωριστές εμφανίσεις για να ανανεώσεις τα looks σου!

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στην Κοπεγχάγη, τα οποία έχουν σκοπό να ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις τους, να τις αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Μπορείς να φορέσεις τη maxi φούστα σου με ένα ριγέ τοπ και snakeskin σανδάλια και να της δώσεις ένα ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό style.

 

Μια τέλεια ιδέα για το γραφείο, την πόλη, ή το νησί. Συνδύασε το printed καλοκαιρινό σου φόρεμα με μαύρα σανδάλια και τσάντα και δημιούργησε ένα κομψό αποτέλεσμα που θα προσέξουν όλοι.

 

Τα PVC ή μεταλλικά αξεσουάρ μπορούν να αποθεώσουν και δώσουν ξεχωριστό twist στην ολόσωμη φόρμα σου. Τόλμησέ το και θα μας θυμηθείς!

 

Μπορείς να φορέσεις τώρα το αγαπημένο σου μαύρο τζιν με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρα αξεσουάρ. Επέλεξε να αφήσεις ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου και να το αφήσεις να πέσει χαλαρά στους ώμους.

 

Το παντελόνι με αυτό το ιδιαίτερο μοτίβο έχει κλέψει τις καρδιές των fashion girls. Θα το βρεις ακόμα και στις οικονομικές αλυσίδες και μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα ή neutral ρούχα και αξεσουάρ για πιο safe & stylish αποτέλεσμα.

Read More

And More